Ovak...s 2,5 mj malena je pocela brljaviti s jelom, cicala je po danu svakih sat i pol do dva po 2-3 minute i to kad bi se njoj dalo. Paralelno je pocela spavati cijelu noc, u komadu po 9 sati, bez budjenja za papicu. A od 2-3 stolice dnevno obavezno je 1 bila zelena (nije pozelenilo od stajanja). Pa sam zvala savjetnice na sos tel. I rekose mi da uvedem nocni podoj dok malena spava i fakat jesam, kad bi je ulovila u laganom snu dala bi joj cicu i fino bi jela.
E sad, od tad je proslo 2 mjeseca, ja ju i dalje tak dojim, ona i dalje spava cijelu noc bez budjenja (istina, prije je spavala u kinderbetu, a sad s nama u krevetu). Ali, sad joj tutnem cicu i 2-3 puta u noci, svaki put kad se ona uskomeša i pocne bacakati u snu ja se probudim pa joj dam jesti, ona prihvati i malo pocica i smiri se (jer me probudi svojim komešanjem).
Sad ima 4 mj., po danu jede samo kad se umori pa prije nego zaspi hoce cicu.Sve zivo ju zanima, nece lezati ak nije umorna, a i tada se dogodi da bi pricala umjesto cicalaSreca da se umori nakon sto je sat i pol do dva budna pa spava 30-60 min i tak 3-4 puta u danu pa tolko puta i jede po par minuta.Plus ovo nocno.
Pitanja:
1.ima li jos potrebe da joj dajem tak jesti nocu kad ona ocito moze cijelu noc bez jela?
2.ima li to nocno dojenje kakve koristi za dijete osim za poticanje stvaranja mlijeka?
3.da li pretjerujem sa tim uvaljivanjem cice 2-3 puta kroz noc?
4.da li se dijete moze naviknuti na to, da svaki put kad se uznemiri tak u snu , da ocekuje cicu i otvara usta? Jer kak cu jednom kad prestanem s tim podojima i vratim ju u kinderbet?