mame ljetnih bebica, koliko vremena nakon poroda ste uskočile u more?
mene tako zove, a doktorica zabranila.
nakon poroda kaže: 60 dana :shock:
nekako ne namjeravam provesti čitavo ljeto u gledanju mora.
šta kažete na to?
mame ljetnih bebica, koliko vremena nakon poroda ste uskočile u more?
mene tako zove, a doktorica zabranila.
nakon poroda kaže: 60 dana :shock:
nekako ne namjeravam provesti čitavo ljeto u gledanju mora.
šta kažete na to?
pošto sam ja rodila početkom 9. nemam iskustva, osobnog.
ali imam kuminog.
rodila je 28.5. (lani) i već se pred kraj 6. miseca sasvim normalno kupala u moru.
e sad je li i to rano ili nije, dalo bi se diskutirat. njoj očito nije bilo.
Meni je dr rekao 6 tjedana. Jedva sam dočekala, čim je Lucija napunila 6 tjedana hop u more!
meni je dr rekla 40 dana
ja sam uskocila ipak koji dan ranije![]()
ja isto nemam iskustva, ali uvijek sve radim po svom pa ti mogu reći samo kak bi ja.
Onog dana kad prođu lohije ja bi išla u more![]()
meni je sve to tako puuuuuuno, i 6 tjedana i 40 dana.
sun, ne bih čekala ni da prođu(a vjerojatno ni neću)
hahaha ma ne vjerujem ni ja da bi čekala 8)ra prvotno napisa
joj da...meni se takoooo ide na moreeee...
prije poroda sumnjam da ću uspjeti, pa mozda u 9.mj odemo s bebacem.
Mi sa kopna nemamo tih problema. Na žalost!
ajd ajd gledaj to s vedrije strane, nema mora nema ni problema pa stavis bar ovog smajlica 8)
Ja sam rodila u zimi pa nisam imala tih briga,ali bih svakako čekala da prođe i zadnji iscjedak.Više puta sam se znala kupati u vrijeme menzesa i svaki,ali svaki put nakon toga bih dobila upalu mjehura i nekontrolirano otjecanje mokraće.Nije vrijedno,bar za mene. Ali nismo svi isti.
Preporuka ginića je i da nema sexa 6 tjedana, a znam frajerice koje nisu izdržale niti dva tjedna!! (Ja nasreću ili nažalost nisam među njima).
Rodila sredinom petog, okupala se krajem šestog. I od onda svaki dan. Čak je i moj bebač već imao svoje prvo kupanje s dva mjeseca. I svidilo mu se.
da prijavim: točno tri tjedna. koji je to bio gušt :D
amie, dobro je znati za ova dva mjeseca...![]()
BašStrobery Shortcake prvotno napisa
.
Ah, spajka, da znaš da me ne teješi tošto pišeš. da se još mogu okupati ovako trudna, lai ni to, pa sam onda totalno...Ni M od mora do iduće godine....
ra-bravo za tebe i kupanac :D
meni je trebalo mjesec dana da se uspijem izorganizirati i doći do plaže, i uopće mi nije palo na pamet da se ne bi smjela okupati![]()
ajde u istoj smo gabuli, znas da sam gledala chris blue na kavi popreko radi njenog uzivanja u moru. uglavnom mililsa sam ako ti napast nije pri ruci lakse prezivis 8)ana.m prvotno napisa
Ja sam rodila 26.04. i nakon mjesec ipo ( malo nakon sto su mi prosle lohije ) sam vec uskocila u more.. Divota jedna..
ja sam također otišla na more 2 mjeseca od poroda . Moj mali Ivano je također uživao. More je bilo toplo pa smo skupa buć- buć
Ja sam rodila krajem devetog, pa mi doktor nije ništa govorio.
Jedino kaj se nisam smijela tuširati normalno odnosno močiti ranu, pošto sam rodila carski.
Ali sljedeće ljeto sam se kupala već krajem 5 mj. i nije mi doktor ništa govorio.