Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: odbijanje sise uz plač

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

po svemu sto si opisala sve radis super
    najbolje je pokusavati kad ti nije previse gladna i kad nije premorena i nervozna

a glede alt. metoda hranjenja, imas i hranjenje spricom gdje nema tolikog prolijevanja (nabavis spricu vece mililitraze)

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja se nalazim sada u sličnom problemu, moja bebica isto počne sisati, i nakon par sekundi počne plakati, ja je malo umirim, i probam da je stavim na drugu dojku, nekad mi to uspe nekad ne, tako se to ponovi dva puta u toku dana, ovaj scenario se ponavlja već nedelju dana, ne znam da nije zbog zuba, ili je možda gladna ne znam, ne mogu da shavtim, inače imamo skoro 4 puna meseca, isključivo je dojim, za prva tri meseca je dobila ukupno 1900 i 12 cm u dužinu, 14 marta idemo na sledeću kontrolu da vidimo koliko sad imamo za ovaj poslednji mesec, to jeste malo manje ali se i pedijatrica složila da je zdrava, i da je najbolje da sisa, ona ne prihvata adaptivno mleko, a i ja sam inače bila još manja bebica, i uvek sam malo jela, ima dovoljan broj mokrih pelena, 6,7, i pokakanih 2,3 u toku 24h, još samo da nadodam da bljucka, i kad bljucka to je onako gusto mleko, a kad se osuši to bude žućkasta fleka, mene strah da nije gladna ili šta bi to moglo da bude, znači to se dešava dva puta na dan, a ovi podoji ostali su normalni kao i što su do sada bili, ona se nakon tog neuspelog hranjenja ponaša normalno, smeška se.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I nisam napisala da je živahna, čak i kad sisa, samo se pomera, jedino mislim da nisi zubi ili da probam u tišini dojiti

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Šta mislite šta je u pitanju?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

reefluks.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ne mislim da je refluks, ne cini mi se nista zabrinjavajuce, normalno je da bljucka i sve

sta kaze pedica?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kod pedijatrice idemo tek u četvrtak, pa ću da je pitam, ona to ranije nije radila, samo sad poslednjih desetak dana, kad beba ima refluks da li je to opasno, kažite mi nešto više o tome, kako bih mogla da joj pomognem? Stalno neki problem sa bebcima, rešim jedan i pojavi se drugi

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislim da je refluks onda kad se vraca sva hrana, tj. kod svakog hranjenja

kod tebe nije ako imate vecinu normalnih podoja

a sizu na sisi ima hrpa beba, ne znam zbog cega, imao je i moj prvi, samo treba pratiti jesu li ostali parametri ok, ako jesu onda se ja ne bi brinula

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sve ostalo je ok, ona je jako vesela i smeška se, pelene sve ok, jedino malo manje dobijanje na težini, i to bljuckanje koje je krenulo od drugog meseca, nekad bljucka više da se šokiram, a nekad je to manje, sad me to šizenje na sisi zabrinulo

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •