-
po svemu sto si opisala sve radis super
najbolje je pokusavati kad ti nije previse gladna i kad nije premorena i nervozna
a glede alt. metoda hranjenja, imas i hranjenje spricom gdje nema tolikog prolijevanja (nabavis spricu vece mililitraze)
-
Ja se nalazim sada u sličnom problemu, moja bebica isto počne sisati, i nakon par sekundi počne plakati, ja je malo umirim, i probam da je stavim na drugu dojku, nekad mi to uspe nekad ne, tako se to ponovi dva puta u toku dana, ovaj scenario se ponavlja već nedelju dana, ne znam da nije zbog zuba, ili je možda gladna ne znam, ne mogu da shavtim, inače imamo skoro 4 puna meseca, isključivo je dojim, za prva tri meseca je dobila ukupno 1900 i 12 cm u dužinu, 14 marta idemo na sledeću kontrolu da vidimo koliko sad imamo za ovaj poslednji mesec, to jeste malo manje ali se i pedijatrica složila da je zdrava, i da je najbolje da sisa, ona ne prihvata adaptivno mleko, a i ja sam inače bila još manja bebica, i uvek sam malo jela, ima dovoljan broj mokrih pelena, 6,7, i pokakanih 2,3 u toku 24h, još samo da nadodam da bljucka, i kad bljucka to je onako gusto mleko, a kad se osuši to bude žućkasta fleka, mene strah da nije gladna ili šta bi to moglo da bude, znači to se dešava dva puta na dan, a ovi podoji ostali su normalni kao i što su do sada bili, ona se nakon tog neuspelog hranjenja ponaša normalno, smeška se.
-
I nisam napisala da je živahna, čak i kad sisa, samo se pomera, jedino mislim da nisi zubi ili da probam u tišini dojiti
-
Šta mislite šta je u pitanju?
-
-
Osoblje foruma
ja ne mislim da je refluks, ne cini mi se nista zabrinjavajuce, normalno je da bljucka i sve
sta kaze pedica?
-
Kod pedijatrice idemo tek u četvrtak, pa ću da je pitam, ona to ranije nije radila, samo sad poslednjih desetak dana, kad beba ima refluks da li je to opasno, kažite mi nešto više o tome, kako bih mogla da joj pomognem? Stalno neki problem sa bebcima, rešim jedan i pojavi se drugi
-
Osoblje foruma
mislim da je refluks onda kad se vraca sva hrana, tj. kod svakog hranjenja
kod tebe nije ako imate vecinu normalnih podoja
a sizu na sisi ima hrpa beba, ne znam zbog cega, imao je i moj prvi, samo treba pratiti jesu li ostali parametri ok, ako jesu onda se ja ne bi brinula
-
Sve ostalo je ok, ona je jako vesela i smeška se, pelene sve ok, jedino malo manje dobijanje na težini, i to bljuckanje koje je krenulo od drugog meseca, nekad bljucka više da se šokiram, a nekad je to manje, sad me to šizenje na sisi zabrinulo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma