-
- isključivo je dojena (na zahtjev)
- nisam joj do sad brojala obroke, to kod nas ide bez ikakvog reda i pravila, ponekad traži 2 put unutar sat vremena, pa onda svakih sat-sat i pol, jedino po noći traži rijeđe - svakih 2-3 sata je maximum vremena između podoja, uglavnom dajem joj sisu i kad je gladna i kad bi se samo utješila, tako da imamo puno podoja, bojim se da ih je čak i previše?!
- prvih dana je imala 5-6 pokakanih i isto tolko popišanih pelena, zadnje dane je smanjila br. stolica na 3-4 (ne znam jel to što znači?!)
- kad završi sa sisanjem najčešće zaspi pa je poslije podriganca stavimo spavati do sljedećeg podoja, a kad joj se presvlače pelene voli se igrati i po pola sata, voli da joj se priča, pjevuši i igra s nogicama, inače plače oko 2 sata sveukupno tijekom dana, jedino od kad ovo traje je pojačano razdražljiva, plačljiva i slabo i kratko spava, primjetila sam da joj je peristaltika glasnija i često se napinje i plače kad prducka
- dojke su mi mekane i opuštene, jedino se kroz noć znaju napuniti i otežati jer imamo manji broj podoja
- prakticirala sam položaje u kojima je beba povišena jer sam sumnjala u prejaki LD, budući mi mlijeko curi iz obje dojke kad dojim, a i svako jutro se budim u mokroj majici od svog mlijeka
- plače jer ju pokušavam vratiti na sisu, i što više pokušavam više se dere, tako da moram odustati dok se posve ne smiri i onda je opet prihvati, ponekad uspješno a ponekad je nemoguće više je podojit jer se ista stvar ponavlja
tibice hvala na podršci
danas mi je užasan dan...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma