Citiraj Švedica prvotno napisa
ovaj naslov je naš scenarij već 2-3 dana i ne znam u čem je problem!
prislonim je na sisu, sve 5, no nakon par minuta postane nemirna i to se pretvori u plač i ispuštanje dojke i više je ne mogu dobiti natrag na sisu jer imamo polsatnu deračinu! pokušala sam je podići da se podrigne, ponekad uspije podrignuti, ponekad ne, pa je vratim opet na sisu, i opet isti scenarij! zatim sam eliminirala sve redom: da nije u mokrim pelenama, da joj nije hladno, pretoplo, da joj je položaj udoban...al ništa ne pomaže!
ne znam jel iziritirana mojim LD, jer ju dojim u povišenim položajima i ležečki pa je polegnem potrbuške na sisu, to je do sad funkcioniralo! Uglavnom, sve ćešče nam se ovo događa i ne znam što krivo radim! samo znam da me ovo jako uznemiruje i žalosti jer nam je baš dobro krenulo i bojim se da mi ne ostane gladna!
Jesi pokusala dojiti na drugu sisu. Kod mene to pali. Moja cura takoder ponekad odbija jednu sisu, ali kad je premjestim na drugu bude sve pet.

Inace je dojim na obje sise sasvim normalno, ali eto... Valjda joj taj put ne odgovara polozaj ili tko zna sto. Ali u tom trenutku promjena sise pali, najede se u miru i najcesce zaspi.

Probaj.