-
Evo, baš sam promatrala svoju malenu ova dva dana kako papa da bi prokužila što to nju iritira da plače i ispušta sisu.
Skužila sam da će se to najprije desiti ako je prije podoja budna i aktivna nego kad je napola usnula i mirna.
Zatim sam isprobavala sve moguće položaje ne bi li primjetila da li je neki određeni baš smeta, ali nema tu poveznice, to mi se dešava u svim položajima, jedino sam primjetila da spašava stvar kad se ja malo legnem unazad, valjda tako lakše progutava mlijeko?
Onda pokušavam sve redom, da ju podignem na podriganac, da promjenim položaj jer joj je ponekad neudobno, promjenim sisu, malo je prošetam, pročistim nosić...uglavnom nešto od ovoga uvijek upali i sad nam se to rijeđe događa.
Ne vjerujem da imamo problem sa kolikama jer svaki dan plače u drugo doba i najčešće se da nečim umiriti, barem privremeno. Ali se napinje jako kad treba prdnuti, sva se izvine i pocrveni ko paprika...
Jel postoje još neka vrsta grčeva i probavnih tegoba a da nisu baš kolike? Što pomaže? Malo joj masiram trbuščić i polažem svoj topli dlan na njega al ne znam jel to ima kakvog efekta?
mayda malo ~~~~~~~~~~~~~ i za tebe, zajedno smo u tome, javi kako ide
Svima ostalima hvala do neba, bez sveg ovog moje dojenje bi već odavno otišlo u .....(cenzura)...!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma