Citiraj Švedica prvotno napisa
Skužila sam da će se to najprije desiti ako je prije podoja budna i aktivna nego kad je napola usnula i mirna.
Zatim sam isprobavala sve moguće položaje ne bi li primjetila da li je neki određeni baš smeta, ali nema tu poveznice, to mi se dešava u svim položajima, jedino sam primjetila da spašava stvar kad se ja malo legnem unazad, valjda tako lakše progutava mlijeko?
Ista stvar! Osim što mi imamo taj nesretni refluks pa je moram presvlačiti prije dojenja i tu nastaje problem. Malena ima kratki fitilj, odnosno čim se probudi odmah je frka za cickom. Prije sam čekala da se skroz razbudi i tek onda krenula presvlačiti ali vidim da je bolje polusnenu je brzinski presvući i brže bolje na papanje. Tako da smo za sada zakinute za maženje i igru za vrijeme presvlačenja
Ali, nedamo se mi..doći će i naših 5 minuta! :D

Imam pitanje za savjetnice : koliko je učinkovito izdajati se prije podoja da bi se smanjio jaki LD? Ponekad se izdojim pomoću izdajalice ali bojim se da s ne "navučem".

švedice, ~~~~~~~~ tebi i tvojoj maloj Lavici i da nam dojenje što prije postane čista uživancija!