-
Ja sam rodila u Vinogradskoj prije malo manje od 3 godine, došla sam na praznik i fakat me bilo frka kak će proć, jer praznik je, ima ih malo, ko zna kak će bit, no bilo je fenomenalno, jedna mlada predivna doktorica, babica u početku malo oštra (znam da se svega nagledala i da je mislila da ja pretjerujem kad govorim neke stvari) no kad je vidla da je sve kaj govorim točno i ona je otpustila i ispričavala se. Rodila sam 15 minuta nakon ljeganja na krevet, a oni su računali 7 sati jer sam došla otvorena samo 3 prsta.
Bebe donose stvarno često i to mi je bilo super, mada navečer su od 20-23 pa smo znali svi pozaspat skupa sa bebicama na krevetu.
Malo zamjeram što se ne trude baš previše oko dojenja, bar sam ja stekla takav dojam jer sve kaj sam pitala su me otpilili, no ja srećom nisam imala problema s dojenjem, pa mi je bilo ok, ali su mi rekle dvije frendice koje su imale problema da su im neke sestre pomagale, da su ih čak pustile da u njihovoj sobi po noći kad se beba probudila podoje bebu :D
Što se tiče spavaćica ima ih dovoljno, i ja sam jedna od onih koje su uzimale po dvije (smajli koji se srami) ali je bolje imat jednu u zalihi ako ti procuri na spavaćicu i sl., onda do jutra nemaš se u kaj presvuć.
Što se tiče hrane, preživiš tih par dana, to mi je bilo najmanje bitno, ak sam se čega zaželila, donjeli su mi moji.
Posjete su na hodniku, nema posebne prostorije, ima par stolaca, al se obično na njih sjednu posjete umjesto rodilja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma