Ja sam rodila tamo 31.01. I koliko ja znam nije se nis mijenjalo. Ako je, nek me friske rodilje isprave. . . .
-Spavacice - njihove
-Papuce - svoje, oni nemaju papuca
-Mi se nismo dovoljno dobro pripremili ali imali smo fotic, MM je imao i mobi u dzepu. Sto te konkretno zanima?
-Tus nakon klistira - DA
-Imas jedan nocni ormaric i jednom ladicom i prostorom velicine da u njega stane cca 10-ak boca od 1,5l. Ja sam sve stvari drzala u torbi, osim vode i sokova. Kad je vizita nista ne smije biti NA tom ormaricu. . .
-MM-a su uveli u boks, ja nisam bila u nikakvoj preradjaoni. Dosla sam u bolnicu, zaprimili me, pregledali klistirali, malo sam setala i isla sam u boks.
-Za M-ove ne treba nikakav tecaj, ne treba ti veza.
-To o dripu ne znam, mene je poradjala frendica/doktorica
-Beba je uz tebe vrlo malo, stave ju na ciku odmah jos neopranu, poslije ti ju donesu odmah u slijedecoj turi kada nose bebe. Ovidi kada rodis, ja sam rodila u 12:12 dobila sam ju u 17h
-donose bebe cini mi se 4-5 puta na oko 2h, po noci ne nose.
- po 3 u sobi. Nema WC-au sobi nego su dva "javna" kao i tusevi . . .
-soba s bebama je na sredini hodnika, pa sad ovisi u koju te sobu smjeste. Ja sam bila u sobi 17 i ta je odmah do beba. . . .
- posjete su od 16-17. Rodbini pokazuju bebu samo 1 i to se "primaju predbiljezbe" da znaju koje bebe da "pripreme za izlazak. Ja sam precula taj podatak o 1 pokazivanju pa su ju moji vidjeli 2 puta.