da se mene pita, ja bi i puno prije trudnoće počela kupovati stvarčice , jer to je jednostavno neodoljivo, kad je sve tako malo i slatko....

no otkad sam trudna, mislim da sam negdje u 8 mjesecu kupila nekoliko stvarčica za svoj gušt, upravo zato što nisam mogla odoliti, a i nekoliko korisnih...

nešto stvari je bebač naslijedio od klinaca moje sestrične.... mislila sam prije da neću ništa uzimati od nikoga ali na kraju se ispostavilo kao dobra ideja, jer neke stvari nisu baš jeftine a većina ljudi govori da neke stvari bebica obuće 2 puta i preraste....

a vezano za stvari koje nisu robica...znači, krevetić, također sam posudila, jer nakon mnogo razmišljanja i gledanja i teškog odoljevanja onim modernim krevetićima u boji , zaključila sam da mi neke stvari ipak bolje posuditi jer smo podstanari i sama pomisao na to da ću to morati seljakati.... :/

ja sam sad u 39 tjednu, i tek smo sad napokon sastavili krevetić, iako sam ja htjela puno prije jer sam se jednostavno htjela naviknuti da je u sobi i napokon si zamišljati kako će sve to biti od onoga dana kad dođemo iz rodilišta...

uglavnom, da zaključim ono o čemu je i bila riječ ovdje....mislim da nikad nije prerano za kupovinu stvarčica za svoje dijete...ako te to veseli, samo navali.!!!!