1 žlica instant palente (žganci/pura) i 150ml vode
u keramičku posudu na 5min na 800W
kasnije malo maslinovog ulja i gotovo
super mi je ispalo, ukusno i sve .. samo jel ok koristiti mikrovalnu za malu djecu/bebe ?
1 žlica instant palente (žganci/pura) i 150ml vode
u keramičku posudu na 5min na 800W
kasnije malo maslinovog ulja i gotovo
super mi je ispalo, ukusno i sve .. samo jel ok koristiti mikrovalnu za malu djecu/bebe ?
zvuči fino, to bi i ja za doručak. Samo ne znam za mikrovalnu. Mi je nemamo, ne smatram je zadravim načinom kuhanja ali ne bih to mogla potkrijepiti nekim konkretnim razlozima
E jesi ljenčina, instant palenta gotova je na vatri za 2 minute.![]()
+ par minuta da voda zavrijeLuna Rocco prvotno napisa
![]()
1min (el. ploča) , a najgore mi je lonac pratimeri78 prvotno napisa
![]()
MGrubi meni uvijek pokipi u mikrovalnoj na 800iako stavim u šolju, pa stavim na manju jačinu malo duže.
I mene mrzi prati šerpu![]()
ja sam prvo crkla dok nisam kupila mikrovalnu..a sad od selidbe stoji u garaži...nekako se nismo srodile 8)
Mi to zovemo "nuklearna palenta", a jedina razlika je sto palentu susnem u kipucu vodu i dobro promijesam pa nema grudica, a maslinovo ide prije trpanja palente.
Jel mi može netko reć od kad u dohranu se može uvesti palenta, pura iliti žganci?? Ova instant?? Fala curke
Imaš čitav topik o kukuruzu ovdje
hvla na receptu, jer jedino se s palentom u mikrovalnoj nisam uhodala, sve drugo kuham u njoj, dakle riza, tjestenina,, puding, griz. bas mi je juce nestalo plina a sve ploce su mi plinske. mikrovalna mi je pomogla u kuhanju.
može info na koliko W i koliko dugospajalica prvotno napisa
tnx