Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Opet krvarim ??

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Opet krvarim ??

Krvarenje mi je prestalo 2 tjedna nakon poroda i sad se vratilo (5 tjedana nakon poroda). Nije jako ali mislim da ne bi trebalo uopće više biti krvi. Dosta sam aktivna cijelo vrijeme od kad smo došli iz rodilišta iako su mi svi govorili da se moram paziti. I zadnja 2 dana me nešto probada u trbuhu. Da li se trebam brinuti? Trebala bi ubrzo i na pregled kod ginićke, ali ne znam kako da to izvedem s bebom koja nema još reda s hranjenjem.

luci2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

TIBICA mislim da ti to nije nis strasno sjecam se da je i mene nesto probadalo i sve me nesto poboljevalo do nekih mjesec i pol poslje poroda,ja sam jako rano dobila i stvari mislim nakom 2mj.

ali nemoj to zanemarit ako vidis da potraje-odi doktoru

CESTITKE NA BEBICI

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hm...imam slican problem...rodila sam 28.5., beba je bila velika (4400g) i dosta sam krvarila, postupno se to krvarenje smanjivalo, mijenjala se boja i dosla do zutog iscjetka, medjutim nakon 2 dana zutog iscjetka ponovno se pojavio crveni i tako u 3 navrata (jucer posljednji put...traje i danas) i nekakva lagana povremena bol u trbuhu. da li je to normalno?? uskoro bi trebala kod ginek (dojim pa trebam sve iskombinirati) a ovo me bas brine.....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

moja prijateljica je 28. dan od poroda, uz dojenje, dobila mengu. pravu. možda je to.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

O joj. Mislim da nije jer je bilo dosta oskudno krvarenje. Sad je već ponovo stalo. Naručena sam kod ginićke 23.7. pa ćemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako je baš svježa, crvena krv onda je vjerojatno menstruacija. Lohije se mogu pojaviti i nakon nekoliko tjedana nekrvarenja, ali su tamnije boje.

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ako ćeš ćekati da se ustali red hranjenja nećeš tako skoro nigdje! Sve se može i sa bebom!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    O joj. Mislim da nije jer je bilo dosta oskudno krvarenje. Sad je već ponovo stalo. Naručena sam kod ginićke 23.7. pa ćemo vidjeti.
    imam isti problem pa javi što ti je ginekolog rekao je li to nešto opasno ili ??? :? ja sam rodila 19. 6 krvarila 2 tj i jučer opet počelo lagano... neda mi se ići kod ginekologa pa...

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Žene drage odite do ginekologa.
    Govorim iz osobnog iskustva. bilo mi je kao i vama i ja sam čekala 2 mj da bih otkrila da imam komadić posteljice i super je što nisam dobila sepsu od pre dugog čekanja.... :/

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da ne otvaram novi topic, koliko normalno traje krvarenje nakon poroda? Više se ne sječam kako je to bilo, a stalno nešto prestaje, pa opet počne, pa lohije... Da znam koliku zalihu uložaka da napravim?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Da ne otvaram novi topic, koliko normalno traje krvarenje nakon poroda? Više se ne sječam kako je to bilo, a stalno nešto prestaje, pa opet počne, pa lohije... Da znam koliku zalihu uložaka da napravim?
    Pa jedno 5-6 tjedana.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne sjećam se više koliko dugo sam krvarila, ali se sjećam da mi se nakon prestanka krvarenja ono ponovno vratilo.. išla sam kod giniića na pregled i rekla mu da sam imala mengu, a on rekao da nisam, nego da mi prokrvario šav.
    Najpametnije je otići na pregled.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Dulje od uobičajenih 6 tjedana, ali bilo je i 5-6 dana bez krvarenja, pa opet...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •