Citiraj happyness prvotno napisa
A mi i jogurt? Haloooo! Anyone?
Dao Bog da nema, al pa zar stvarno nema nijedna mama sa bebom koja ima neurodermatitis pa da mi veli da li je davala jogurt? O.k. budem pitala pedicu, al htjela bi čuti i " mišljenje naroda ".

Nazalost moja mala je u tom klubu (trenutno odlazimo u Klaicevu na testiranja) ona je jos mala za bilo kakve pripravke od kravljeg mlijeka. No ja sam cvrsto odlucila da ih ni nece dobivati. Ja se nadam da cu nauciti raditi rizino mlijeko prije nego sto ona prestane dojiti

Sto se tice prosenih pahuljica iz DM-a Maja ih obozava. Do prije 2 tjedna nije nista jela, a s tim pahuljicama joj se nesto preokrenulo i postala je pravi mali izjelica. Samo kasica ne dolazi u obzir. Bilo koja vrsta pahuljica (prosene, zobene, rizine...) moraju biti guste da ih ona moze gristi. Isto tako je i s vocem. Mora gristi bananu, jabuku, krusku. Hmh vec mi je ponestalo ideja jer ona novu namirnicu usvaja cca 2 tjedna. Bas ju pokusavam nauciti na krumpir - zagrize ga jednom ili dvaput i onda odustane a ja cekam sutra za novi pokusaj.

Kako stojite s fingerfoodom? Jedu li vase bebice ista same? I kako ste to postigle?