Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 137 od 137

Tema: ZPB 2005. (25. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a joj mial

Moj muž je magistar elektrotehnike i računarstva i radi u Siemensu.
    (štreber )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MIAL- ,drago mi je da si s nama ,fotke su super,baš vam zavidim ! I žao mi je da ste imali nesuglasice s bakom ,Kala je prelijepa!!

Mare-pa gdje si ti :?

MB-sigurno imaš najnoviji model Siemensa ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Uf, koliko zaostataka imam...

Sve ste vidjele da smo se družili s **mial** i njenom dječicom. Što zbog nedostatka vremena, što zbog vremenskih nepogoda - jaaako kratko ali baš s guštom. Valjda će biti još prilike.

Izgleda da je autoindustrija ovdje najzastupljenija! Naime i MM je u toj branši - vodi servis u Volvo konecesionaru za Dalmaciju.

Pelene - niti ne pokušavamo.

U utorak ujutro nam se Lovre probudio s temeperaturom 39! Cijeli dan je bio katastrofa - temperatura se praktično nije spuštala ispod te brojke a rasla je i do 39,9. U srijedu smo muglavnom bili između 38 i 39. Jutros 37,5. Kako su mi svi kolege na godišnjem, morala sam doći raditi. A Lovre je, naravno, jutros iznimno teško podnio razdvajanje...

Sinoć nas je posjetila wana, nakon milijun godina... Bome, godišnji od dva mjeseca joj godi.

Kupatilo - saga se i dalje nastavlja... A kraj joj se ne nazire...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Sinoć nas je posjetila wana, nakon milijun godina... Bome, godišnji od dva mjeseca joj godi.
    8)

Kupatilo - saga se i dalje nastavlja... A kraj joj se ne nazire...
    Kupatilo je prelijepo

Ja se danas vraćam na Šoltu, okupati se još koji dan...

MM-radi kao komercijalist u zastupništvu građevinske firme(prodaja i servis materijala za građevinare)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Moj je privatnik (imamo extreeme shop)
    Da ste u Splitu - poznavale bi se! 8)
    (pretpostavljam da činjenica da imate extreeme shop znači da prakticirate i ponešto od tih stvari)
    MM je 'u mladosti' surfao. Sad se to svede na pet surfanja po sezoni. Ali zato se oprema gomila bez prestanka. Sad je na dvije daske i tri riga. A prije par dana mi je važno povjerio 'da mu je Žare nabavio još jednu dasku'. Sva sreća pa sve te nabavke idu po nula ili jako malo kuna...
    A i ja sam se jednu sezonu baš bila uživila u slobodno penjanje...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    uh napokon do kompa i MM ga se zaželio. Maruška šaljemo puno Lovri i ~~~~~~~~~ ozdravilica, MM je oduševljeno pričao o Lovrinim loknicama i reko je da je pravi bombončić, a Kala i ja ga potpisujemo.
    MM radi u autosalonu opet autoindustrija i strastveni je ribič koji gomila hrpu štapova i ribičkih časopisa, a i on bi stalno nešto novo kao na akciji je . a akcija za štapove je da su oko 1000-1200 kn pa sve x3, pa role x3 skup sport, ali za sad uspješno kočimo pa gdje bi stigli kad bi sve kupovali.
    jutros se dogovaramo Kala i ja da više nećemo pelenu i da će piškiti na školjku, nakon 5 min po sred kuhinje potočić i viće ona :mama vid ovo, mamam vid voda - je to moje? ade da Kali peenicu mojim te!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    mama vid ovo, mamam vid voda - je to moje?
    Ovo je super!

(I Lovri se svidila Kala, spominjao ju je.)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajme,pa skoro svi muževi rade nešto sa autima

Mare-naš jako dobar prijatelj(kod kojeg smo bili sad u svatovima), drži u Splitu na rivi surfshop,pa ga sigurno tm zna!!
    MM se više ne bavi toliko e. sportom jer ne stigne ( jedino snowboard zimi),a i mator je za to !
    A ako znaš kako izgleda dućan "Antlantis" u Splitu,onda ti je sve jasno !

WANA-pa kad ti radiš ženo :? ,blago tebi!!

Mial-

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok cure!
    Mi smo tri dana imali posjetu iz NJemacke pa nisam stigla nista na racunalo.
    Mial bas mi je zao sto ste imali nesuglasice s bakom , Kala je bomboncic .
    Kod nas je sve po starom, osim sto je Vanja prvi put ostala bez nas kod bake i bilo je super :D .
    Nisam mislila da ce biti tako dobra.
    A, sto se tice MM, on ima vise zanimanja .
    Dok smo zivjeli u NJemackoj imao je tenis skolu, a trenutno je aktivan
    na trzistu kapitala.

Cure , ne znam staviti slikice , mozete mi pomoci?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A ja već mislila da ste negdje zbrisali a nisi nam javila

I super za Vanju i baku,Roko odavno ide na spavanje kod bake i ljubav je obostrano velika !

A za fotke je meni pomogla Mial i Stijena,ali pošto ti nemaš album otvoren,ja zaista ne znam kako se to započinje,jedino da pogledaš pod Admin pomaže u nevolji,ima par topica vezano uz to,iako ja to nisam ništa shvatila !

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jedino da pogledaš pod Admin pomaže u nevolji,ima par topica vezano uz to,iako ja to nisam ništa shvatila !
    ljubi je majka ti si meni legenda....evo i mene svaki dan virnem, al' hebiga nigdje dobroćudna istočna susjeda da se ubaci...mi krenuli u vrtić nakon odmora, prvi dan užaš, drugi malo manji, pelene su definitivno out, čak i navečer kada stavljamo govori mi kako on nije mala bebe. Sinoć je vidio malu bebu i igrao se snjom sav ponosan, a poslije mi veli "Mama ti će nam roditi bebu i biće samo naša ". Elem, vidjećemo kako će se razvijati bratsko-bratska ili bratsko-sestrinjska ljubav.

Od ostalih Dininih bisera je taj da mu je tata već pola mjeseca legenda, čak i kada ga pitaju kako ti se tata zove on odgovara: Legenda

Smlc, krivo mi je što se svi vidite, sada će snijeg dođete vi se skijata aha, aha .

Mene svaki treći dan opali glavobolja, ako nastavi ovako ima da šiznem do poroda. Zna li neko neki prirodni lijek da ga trudnjače mogu uzimati za glavobolju, jer stvarno su nesnosne i traju i preko 24 sata

ah da muž mi je komercijalista za prehrambene proizvode, ne tako omiljene od mama, ali od djece da

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imala sam ja vec stavljene fotke, ali preko nase stranice,a sad
    sam htjela probat sama slozit kao sto vi imate da ne gnjavim stalno MM,
    ali izgleda da cu ga morati jos malo gnjaviti dok ne naucim .

Sto se tice Vanje , ostala je sama , ali preko dana.
    Mislim da cemo sa spavanjem preko noci morati jos pricekati .

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bera-dobroćudna istočna susjeda

A što se fotki tiče-ja da nisam ugnjavila mm-a,nema šanse da bi to sam znala,totalni sam promašaj,iako volim čačkati po netu 8)

MARUŠKA-pa kad će izvještaj o kupatilu?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mama27
    http://www.fotki.com klikneš i u desnom gornjem uglu imaš Login/Free Singnup ti klikneš na Free Signup i napraviš si album, a za sličke kak se stavljaju šaljem ti pp jer je duže

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo par tehničkih informacija o kupatilu:
    - sve rušili, mijenjali instalacije, malo ih pomakli i sve nanovo napravili
    - dimenzije: 2,2 x 1,6 m; ukupni troškovi 39.000kn
    - radovi trajali 12 dana (neka dva dana u sredini su majstori pauzirali; 10.000kn)
    Stavili smo ugradbeni vodokotlić, viseću školjku, kutnu tuš kadu s kabinom... Uzeli smo malo skuplje pločice - cca. 300kn/m2, ostatak opreme je (mislim) nekakva zlatna sredina (Kolpa San, Grohe, Laufen...)...

Uzela sam ratificirane pločice. To bi značilo - pločice koje se postavljaju bez fuge. Em pločice nisu savršene, em zid nije savršeno pripremljen, em majstori nisu neki maheri pa ipak imam fuge. Da su otpočetka pločice bile postavljane s fugama, bilo bi manje 'nepravilnosti' na zidovima. Naravno, iste pločice ali da nisu 'ratificirane' koštaju 30% manje.

Još o pločicama. Na podu su tamno sive, isto 'bez fuga'. nakon što su ih majstori fugirali, nisu ih zaštitili, tako da je prašina od ostatka radova padala po njima i uvukla se u fuge koje su sada umjesto tamno sivih - bež. Intervencija majstora već dogovorena.

E, da. Pločice smo reklamirali (pokušali reklamirati). Ne znam jeste li znale da se pločice mogu reklamirati jedino ako nisu postavljene na zid?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    Mene svaki treći dan opali glavobolja, ako nastavi ovako ima da šiznem do poroda. Zna li neko neki prirodni lijek da ga trudnjače mogu uzimati za glavobolju, jer stvarno su nesnosne i traju i preko 24 sata
    jesi probala s lupocetom njega ti smiju trudnice i dojilje. ja mrzim tablete i nevolim ih piti pogotovo u trudnoći i kad dojim, ali s lupocetom sam bila na ti imala sam užasnu zubobolju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sve mi zvuči super,osim 39000 kn :shock: ,a kažeš zlatna sredina,a uuuuuuuu......ne znam kad ćemo se odlučiti na rekonstrukciju :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

auuuuuu Maruška dragatoliko love a oni sve *****

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma čekajte, nisam još gotova...

Mašina za robu (stara 3 godine,besprijekorna) nam je smještena u 'mrtvom kutu', ispod bojlera: stvarno dobro mjesto jer ne smeta puno a ne znam što bi inače tamo stavila. Loše: za izvaditi mašinu iz kupaonice, trebamo skidati umivaonik. I, naravno, pogodile ste! Na prvom pranju u novom kupatilu pokazalo se da s mašinom nešto nije u redu. Valjda s ekod prenošenja nešto poremetilo tako da sada programator ne radi kako treba, a povremeno niti ne iscentrifugira. Za ovo još nismo dogovorili intervenciju.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aaaaaaaaaaaa,pa za poluditi s kupatilom , kao da čitam crni humor !
    Jel to sve? A valjda je dosta više sra*a !!?

A kako je Lovre danas ??

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e pa kad krene onda krene ........ , valjda je to sad to, može malo ljepih vijesti ? !
    da da a izvješće o Lovri ? !

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj Mial super, hvala ti .
    To cu morati napraviti dok stavim djecicu na spavanac.
    Vanja nije danas popodne htjela zaspati tako
    da je vec u sedam u krpama
    Maruska cijena je stvarno :shock: , a ovo s majstorima
    je izgleda uvijek tako.
    Mi uvijek nesto radimo na kuci i jos nikad nismo imali majstore s kojima bi bili zadovljni
    Za tri tjedna nam dolaze postavljat parkete u sobe, sve me strah kako ce to izgledati

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mial mi imamo album na yahoo
    gnjavim muza vec danima al ima toliko posla i jos pomaze prijatelju kod selidbe, stavljaju parket tako da bi probala sama pa ako je slicno kao i na fotki jel mozes i meni poslati pp da vidim kako to funkcionira?
    slike sam pripremila, jos bi neke skenala sto nisu sa digitalnog i eto ne znam ubaciti u album a buduci da sam i lozinke zaboravila mozda da napravim novi album na fotki....ako skuzim naravno :Embarassed:

Maruska pa stvarno uzas!!!!

kad smo vec spominjali hobije i zanimanja muzeva da vas pitam jel vasi rade tj. znaju i nesto drugo osim svog posla npr. postavljati laminat i da li to prakticiraju raditi barem kod renoviranja svojih stanova ili kuca?

Pitam to zato sto Maruska spominje majstore....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mama27,Haribo-jedva čekam slike :D :D
    (šta ću kad me mm zarazio fotografijom)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne, ne... nije gotovo!

Za vrijeme trajanja radova na kupatilu, vertikala je bila otvorena (znate što je vertikala, jel' da?). I tako nam je lijepo kroz tu vertikalu u stan ušao miš! Da, dobro ste pročitale - miš! Zadržao se par dana (ne znamo točno koliko), posjetio nekoliko lokacija (ne znamo točno koje)... I konačno dobra vijest: otišao!

Barem se ja tako tješim.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ma i ja obozavam fotografiju...
    voljela bi jednom zavrsiti kurs, vec sam se malo interesirala za to
    a i imamo relativno dobre fotice
    voljela bi to za svoju dusu (obozavam kad nesto lijepo uslikam u prirodi....a jos kad i dobro ispadne "Very Happy")

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MM zna/može svašta - kad hoće!
    Dobar dio namještaja u stanu smo napravili sami, na vikendici je gotovo sve on radio (mislim da je do sada napravio desetak kuhinja). Postavljao je mramor u konobu. Postavljao je laminat.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lovre je danas počeo dan s 37,5. Teti čuvalici i kasnije baki nije dao da mu izmjere temperaturu. Kažu da je veseo i razigran pa to valjda znači da ide na bolje.
    Sada spava.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mare-naš jako dobar prijatelj(kod kojeg smo bili sad u svatovima), drži u Splitu na rivi surfshop,pa ga sigurno tm zna!!
    Jel' ovaj dućan drži Žare?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Maruska srecom da je samo perilica u defektu...
    Nama je tjekom selidbe sjeb** video, mikrovalna, telefon i internet nisu funkcionirali, nedugo nakon selidbe riknio nam televizor (s televizorima imamo peh...)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Traktorka, nadam se da cu uspijeti veceras sloziti fotke .
    Sto se tice radova i MM moram ga malo hvaliti .
    Prije mjesec dana je pomalao sam jednu sobu i postavio je laminat u kuhinji , blagavaoni i dnevnoj sobi :D
    NO, sto se tice ovih manjih poslova, odnosno usisavnja , pranja sudja...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mial hvala na salabahteru

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    NO, sto se tice ovih manjih poslova, odnosno usisavnja , pranja sudja...
    Uf, nemojmo načinjati ovu temu, please!
    (da ne bi moj štucao previše)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel' ovaj dućan drži Žare?
    Ne,zove se Igor.

A o tome šta mm radi kod kuće ,nemam ništa za napisati ,ma ustvari...jede,spava,visi za kompjuterom,a čak i smeće baci kad mu priredim ,i hoće i žarulju promijeniti,njegov izgovor je da nema vremena .

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije mi poznato. Baš ću pitat MMa.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ajd i ja cu nabrojati sta MM zna raditi kad hoce

sve oko struje, kuzi se i oko vode (odvod-dovod), postavljanje laminata, parketa, plocica, granita, montiranje i ugradnja kuhinja....ajd dosta je

jednom godisnje opere sudje, ne pegla i ne pere ves!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Haribo, sorry malo sam znatizeljna, ti radis u NJemackoj?
    Vec ste dugo u NJ?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •