-
Ma šta se toliko opterećujete s pelenama? Kad bude-bit će-to zaista i mislim,ja sam s tim krenila totalno neopterećena,čak sam mislila ostaviti za nagodinu jer sam mislila da nije spreman,i da me par cura s ovog našeg malog foruma nije ohrabrilo,ja ne bi ni probala,cure hvala još jednom
. A sad...naravno da to ovisi i o djetetu ali i o stavu,meni je bilo tako svejedno hoćemo li uspjeti ili ne,i zaista osim jedne jedine nezgode sa kakanjem(na svima več znani tepih
) nije niti jednom fulao. Naravno da sam sretna,pogotovo financijski,ali i vidim da i njemu paše. Evo i danas pred spavanje nije dao da mu stavim pelenu,ali moram zbog te glupe bočice po noći. A ujutro čim se probudi odmah skida pelenu i traži piškiti što mi je super,i znam da kad jednog lijepog dana ostavi i bočicu,da neće biti ni te noćne pelene! Dakle,polako,znam ja neke koji su imali pelene do 3,4 godine. Od prijateljice mali,rođen početkom veljače 2005. je pri pokušaju skidanja pelene ljetos,blokirao kakanje puna 4 dana,i jedva 5 dan u pelenu,naravno da su odustali od toga jer je dijete bilo svo u šoku! Mislim,lako je meni sad pričati,ali tako je. I samo mogu da vam poželim da bude što jednostavnije za sve
Haribo-velik ti je sin,Roko je malo veći -oko 98 cm,oko 17-18 kg, obuća 26-27 !
Jel i u Njemačkoj sutra praznik??
PUSE svima-ako vas uopće ima?!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma