-
Evo par tehničkih informacija o kupatilu:
- sve rušili, mijenjali instalacije, malo ih pomakli i sve nanovo napravili
- dimenzije: 2,2 x 1,6 m; ukupni troškovi 39.000kn
- radovi trajali 12 dana (neka dva dana u sredini su majstori pauzirali; 10.000kn)
Stavili smo ugradbeni vodokotlić, viseću školjku, kutnu tuš kadu s kabinom... Uzeli smo malo skuplje pločice - cca. 300kn/m2, ostatak opreme je (mislim) nekakva zlatna sredina (Kolpa San, Grohe, Laufen...)...
Uzela sam ratificirane pločice. To bi značilo - pločice koje se postavljaju bez fuge. Em pločice nisu savršene, em zid nije savršeno pripremljen, em majstori nisu neki maheri pa ipak imam fuge. Da su otpočetka pločice bile postavljane s fugama, bilo bi manje 'nepravilnosti' na zidovima. Naravno, iste pločice ali da nisu 'ratificirane' koštaju 30% manje.
Još o pločicama. Na podu su tamno sive, isto 'bez fuga'. nakon što su ih majstori fugirali, nisu ih zaštitili, tako da je prašina od ostatka radova padala po njima i uvukla se u fuge koje su sada umjesto tamno sivih - bež. Intervencija majstora već dogovorena.
E, da. Pločice smo reklamirali (pokušali reklamirati). Ne znam jeste li znale da se pločice mogu reklamirati jedino ako nisu postavljene na zid?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma