MN... super za![]()
bucka... sobica je super još da si nam pokazala i ponosnu vlasnicu... meni je mrak taj "organizator" za igračke s tim pretincima, čini mi se praktično...
MN... super za![]()
bucka... sobica je super još da si nam pokazala i ponosnu vlasnicu... meni je mrak taj "organizator" za igračke s tim pretincima, čini mi se praktično...
MN, drago mi je da je sve OK![]()
![]()
Najljepšem osmijehu (bezubom) ljetnih beba 2005 želimo sretan rođendan! Uživaj Vid!
Padam s Marsa - MN, nisam imala pojma da si trudna. Baš mi je drago, uživaj. I sve druge trudnice, naravno. Pusa od nas.
Sretan rođendan svima koji su ga u međuvremenu imali![]()
Mi smo se vratili s mora , ja drugi tjedan idem raditi pa ću se češće javljati. Poseban pozdrav svim trudnicama, jel radite ili ste na komplikacijama? Ja bi trebala raditi jer na poslu nema nikoga još bar 3 mjeseca, bojim se kako će to ići¨!
HVALAMama Natasa prvotno napisa
![]()
i nije viđe bezubi ima skoro 11 ili 12 zuba :D
vraćamo se uskoro pa ćemo i neke slikice "okoačiti"
Zapravo jedva čekamo jer smo mm i ja umorni ko' psi
sve vas pozdravljamo
Vidui Lari
po pusica za drugi rodjendan!
i ovdje čestitamo Vidu ročkas![]()
zahvaljujemo na čestitkama... super smo se proveli, pokazati ćemo slikice kad stignemo...
mislim da su Vid i Lara najmlađe ljetne "bebe" i da smo sad svi dvogodišnjaci...
Pusa slavljenicima Velika, Velika...
Mama u gužvi, curki se vratio dečko s mora, pa je i ona u posebnom stanju (e, to je preljepo....)
Javimo se.
A kaj mislite da se dogovorimo da se vidimo? Još su dani topli, istina, više nije tako dugo dan, ali nema veze. Javite kaj mislite o tome.
Jarun, Boćarski, Maksimir, Dubravkin put ili nešto drugo...
Lara sretan rođendan!
Mislim da je još ostao Veronikin Teo 06.09. pa smo svi u klubu dvogodišnjaka.
Hvala susedaKejt prvotno napisa
![]()
Čestitamo rođendane!
moji decki se danas nadam se vracaju s mora
Evo i mene!
Ok sam sad, dosla kuci i oporavljam se.
Cesto pomislim na kovke i njen duh posle spontanog, pa mi zaista bude lakse.
Ljubim vas sve!
o čem ti pričaš? šta se desilo?
Larita, konstatovan mi je missed abortion u 13. nedelji, bebi je stalo srce sa oko 11 nedelja, imala je preveliki nuhalni nabor, tako da je najverovatnije uzrok slucajna genetska greska, samo sto necu saznati koja.
Sad znam zasto nisam imala cak ni one simptome trudnoce kao sa Novijem, minimalne ali trudnicke, jer kod ovih trudnoca beta bude mnogo manja.
Danas sam bila na kiretazi, i izasla iz bolnice na svoj potpis jer me je osoblje izmaltretiralo zbog dojenja.
Inace sam ok, da znate![]()
o bože... baš mi je žao...![]()
Kli Kli![]()
Kli![]()
Kli-kli, glavno da si došla doma i da je sve iza tebe. Drži se![]()
kli![]()
kli drzi se![]()
Ivonna, kako je Meri?
Baš mi je žao.![]()
Kli, stvarno mi je žao ljubice, sad sam pročitala!![]()
Bit će sve OK, samo se ti drži, glavu gore i naprijed!
Mi (čitajte:mm i ja) smo se sinoć vratili s mora autobusom (ne sjećam se kad sam se zadnji put vozila busom, a da nije ZETov), a mali posranko u pelene je ostao s dedom i bakom na moru. tjednima već pričamo i planiramo to, i bojali smo se, ali zasad ide sve ko po špagi. Malo mi je pusto, ali znam da je na sigurnom i da mu je super, a najviše smo ga ostavii zbog zraka, da probamo iščistiti te dosadne šmrklje i kašalj. Puj, puj, iš, iš!
Curke, puno pozdrava, hvala na rođendanskim čestitkama, i evo i ja pčinjem raditi u pon.
BTW, imamo 19 ili 20 zubića, nisam 100% sigurna.
![]()
MN, čestitke još kjednm na bubici![]()
![]()
Danas ujutro se probudi i kaže mu baka, ajde mijenjati pelenu, idemo u grad. I on naravno neće, a baka ''nafureno'' ode u kuhinju, a on dođe za njom i kaže: Jan oce ici u Zabeg.
Naravno da je promijenio pelenu i otišao s njom u grad, ali kakva mustra, nije po njegovom i već je počeo prijetiti 8)
kovke, kaj on tako pliva samo sa leptiricima? :shock:
supeeeeeer!!
Kovke, Fran je presladak![]()
kli, zbilja mi je žao
od srca ti šaljem veliki![]()
ljubi svog mišića
pozdrav svim ljetnićima ´05
bucka prvotno napisa
mo'š se mislit kako pliva 8)
samo lebdi, a nakon par minuta nagovaranja, udari koji put nogama, umori se i pluta i dalje kud ga vali nose![]()
Lovro cestitam na prelasku na verbalnu komunikaciju!
Kovke, ali ste ga onda bas super fotkali, izgleda kao da pliva i uziva i tako svaki dan!
Novi ima presmesne reci (inace je mala komedija), a ovih dana su mu u igri:
"Tata, jesi se naspavao?"
"Tata, jesi se naradio"
"Iskrecio sam celu sobu" (okrecio, u prevodu).
![]()
Novi je prava faca![]()
A Fran ima foru: ide uzbrdo (ili nizbrdo, svejedno), podboči rukicama leđa, i priča: uuuuuuuuuuu, kak je teškoooooooooo, uuuuuuuu, kak je teškooooo
da odvališ![]()
aha, s jednom, naravno da ga je to ona i naučila 8)
Franslatkiš mali
Mi smo jučer krenuli u jaslice nakon skoro 2 mj pauze i bilo je suza i suza![]()
Kako je vani zima,brrr.
MM je na putu tako da sam jutros sama nosila Emmu, njene stvari, moje stvari, kišobran do auta i pokisla tako da mi je još uvijek zima i ne mogu se ugrijati. Kad sam je vadila iz auta ispred vrtića kaže ona meni onako ozbiljno :"Pazi mama lokva ti je iza!"![]()
Klinci su zakon!
Kako je MM na putu, Asja spava sa mnom na krevetu. Sinoc se probudila u dva u noci i potpuno necujno sisla sa kreveta i valjda me je trazila po stanu (moram li reci da je uopste nisam cula kad je ustala). Odjednom je cujem iz hodnika, kako me zove: MAMA! Ja onako bunovna skocim, kad ona: "A gdje nam je onaj zeleni jastuk?" Uopste nemamo jastuka zelene boje![]()
Inace je sad u fazi boja i slova. Zutu boju poprilicno dobro raspoznaje, a cesto pogodi i plavu, kada je bas izrazita plava. Ostalo lupa. Tako i slova. Sve je A i O. I vjezba lijevo i desno, naprijed i nazad. "Ovo mi je veljo uho, a ovo desno. Ovo mi je velja kosa, a ovo desna".
stvarno su klinci zakon![]()
vid je u fazi
"Faja jepa"
(Hvala ljepa by moja sveki)
mi imamo desnu nogu i onu drugu -lijevu naravno![]()
a raspoznaje crvenu, žutu, zelenu (semafor) i plavu :D
mama se malo hvali, nedostaje joj dijete![]()
pametnij je od mene, meni još danas treba neko vrijeme da skužim koja je lijeva a koja desna stranakovke prvotno napisa
![]()
mi znamo sve boje jos odavno![]()
Levo i desno zna sta je, ali nije siguran koje je s koje strane, a napred nazad, gore dole, ispred iza, to sve raspoznaje i koristi.
prepun je bisera, jako mi je zao sto ne znam da prepricavam.
(sestra stalno cita bisere sa Roda i ljuti se sto ja ne pisem Novijeve, ali meni to stvarno ne lezi.. )
I Emma je naučila sve boje prije sigurno pola godine i svi su se čudili, nisu vjerovali još su mene napadali da sam luda što gnjavim dijete a ja sam samo par puta dok smo slagali kockice govorila kad bi uzela kockicu ova je plava, ova žuta i sl. ali ona uopće nije išla za tim a nakon par dana počela i ona ponavljati.
Danas je ostala u vrtiću bez suza :D
Pozdrav svima!
I mi smo počeli lagano pričati, i počeo se sam igrati. Doduše draže mu je društvo, ali sad zna i sam![]()
Stvarno brzo rastu!
A Franu je još uvijek najdraže igrati se sam![]()