MBee, vjerujem da će mala pametnica za nekoliko mjeseci odmah sklapati rečenice...![]()
Ja se vratila jučer u Zg i sutra pičim odmah natrag na more do nedjelje jer su tata i Jan sami...morala sam se javiti na posao i obaviti neke kolegije...
evo samo jedna fotka malog pozera
http://public.fotki.com/Shini28/nove/frajer/jan-3.html
mrlje na majici su od sladoleda koji mu je otkriće jer je konačno počeo sam držati stvari koje jede u rukicama (do sada bi mu ja kidala kruh, bananu i ostalo i davala).
Memole..mogli smo se i vidjeti, mi smo već dva tjedna u Bibinju a ja sad tek skužila da si ti iz Zadra...a Tonkica...slatkica!!!
Inače, Jan se i dalje boji svakojakih stvari pa je neki dan strahovao od ulične svjetiljke kojoj se nismo smjeli približiti, pa od kipa pokraj kojeg sam htjela da se fotkamo a on je vikao "ne, ne"..u more naravno nije ušao osim da smo ga držali pa do koljena, morali smo ga ošišati pa je plakao k'o kišna godina, htjela sam da se popnemo na neki brod a on ni čuti i tako..popis je povelik i uopće ne mogu dokučiti u čemu je stvar. Okej, neka faza ali...ma ne znam..pomalo me strah ponovne adaptacije u jaslice jer vidim da nije baš ni druželjubiv...
Malo pomalo...