Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Jesenje bebe 2005. (16. dio)

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MBee, vjerujem da će mala pametnica za nekoliko mjeseci odmah sklapati rečenice...

Ja se vratila jučer u Zg i sutra pičim odmah natrag na more do nedjelje jer su tata i Jan sami...morala sam se javiti na posao i obaviti neke kolegije...
    evo samo jedna fotka malog pozera

http://public.fotki.com/Shini28/nove/frajer/jan-3.html

mrlje na majici su od sladoleda koji mu je otkriće jer je konačno počeo sam držati stvari koje jede u rukicama (do sada bi mu ja kidala kruh, bananu i ostalo i davala).

Memole..mogli smo se i vidjeti, mi smo već dva tjedna u Bibinju a ja sad tek skužila da si ti iz Zadra...a Tonkica...slatkica!!!

Inače, Jan se i dalje boji svakojakih stvari pa je neki dan strahovao od ulične svjetiljke kojoj se nismo smjeli približiti, pa od kipa pokraj kojeg sam htjela da se fotkamo a on je vikao "ne, ne"..u more naravno nije ušao osim da smo ga držali pa do koljena, morali smo ga ošišati pa je plakao k'o kišna godina, htjela sam da se popnemo na neki brod a on ni čuti i tako..popis je povelik i uopće ne mogu dokučiti u čemu je stvar. Okej, neka faza ali...ma ne znam..pomalo me strah ponovne adaptacije u jaslice jer vidim da nije baš ni druželjubiv...
    Malo pomalo...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Fotka je super, a JR je neodoljiv!

Tako su veeeeliki u odnosu na prve rođendane kad smo vas većinu vidjeli. Mi smo se danas kod pedijatra i mjerili i Eva ima 12 kg i 87 cm. Cijepili su je dva puta i nije (na moje ogromno čuđenje) uopće plakala.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

tonkica, jan
    kako su samo svi narasli. još kad vidim ovu svoju malu pinkicu.

inače, noa je u svojoj sobi još od 5. mjeseca. isto je prošlo prilično bezbolno, ponosan je na nju i svoj krevet.
    annie, i noa kreće u vrtić. nisam baš sretna, ali ne mogu s dvojicom.

mbee, bravo za hrabricu. i ne brini

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

slikice su super!

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Presladak mi je Jan, bas mi je zao da se nismo upoznali, poslat cu ti broj na pp, ako jos budete dolazili ili prolazili kroz Zadar.
    MBee evo saljemo vam veliku pusu i ako ti nije tlaka pisati o tome, zanima me dal je to pedijatrica rekla ili si ti trazila uputnicu? Uopce nisam znala da tako mali idu kod logopeda.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pedijatar je rekao da odemo i naručila sam nas u Suvag sredinom listopada. Iskreno, mislila sam da će nam i on reći da ima još vremena, da će samo jedan dan progovoriti, a kad ono...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mbee biti će sve ok, do listopada eva može propričati i talijanski! Biti će sve OK, vjerujem u to.

Svima veliki pozdrav, čitam vas ali sam lijena pisati...

Puse od Lole i moi!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

jel me netko tražio 8) ?

evo me došla s mora... stan (opet) pun moljaca i crva i našla sam krepan komp.

sad sam u strašnoj gužvi pa se javim drugom zgodom opširnije...

ali, reći ću samo ovo:
    bezbolno i bez traumi smo prestali dojiti i od tada spavamo cijelu noć

odoh sređivat stan i javim se uskoro (Rok je još na moru)

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Miha, welcome back! :D

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kakav je ovo SF iz moje perspektive (i dojenje i spavanje) :/
    Miha, velkam bek!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi smo se vratili u cetvrtak. Nije bilo lose, ali cemo krajem meseca ipak i u troje otici nekud.

Otkad smo dosli, opet nam se pokvario ritam spavanja, a najgore je sto sad jos vise stipa i grebe bradavicu, da bi zaspao. Ja lagano ludim..pogotovo sto sam bukvalo sama i niko osim mm ne moze da mi priskoci u pomoc oko Strahinjinog uspavljivanja, a on jako lako odustaje uz argument da " ne uspeva" da ga uspava....
    Miha, cekam pricu o bezbolnom prestanku dojenja....

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Moram da prijavim da je Strahinja veceras zaspao uz pomoc mm! Juce je bilo plakanja i na kraju sam ga ja uspavala (sa flasterom na bradavici iz koje nije sisao) , ali veceras je sve proslo mirno. Neverovatno!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bravo za male spavače! Bacite pogled na Rokovu novu sobu

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Annie, evo ja upravo pogledah slike. Bas je lepa soba! Super su crtezi, i dopada mi se ideja da se oko kreveta poredjaju puzzle....mi smo ceo Strahinjin krevet umotali u jorgane, posvuda su jastuci, kako ne bi razbijao glavu po noci a on opet nekako iskopa ivicu kreveta i uspe da se lupi.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Miha, velkam bek!!
    Pricaj, pricaj, kako si bezbolno i bez trauma prekinula dojenje???

Annie, ti si zaista kreativka - soba je prekrasna!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Je, je, sobica je krasna! Ja ne znam povući ni ravnu crtu pa ću kad se mlada dama jednom odluči za svoju sobu slikanje prepustiti nekom kreativnijem (a u odnosu na mene to su svi).

Curke hoćemo se mi naći na nekoj kavici dok je još lijepo vrijeme? Ili neki parkić jer barem ja kraj Eve ne mogu sjedećki piti kavu? Da nam miha malo vadi mast sa prestankom dojenja.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ja sam za!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    ...Da nam miha malo vadi mast sa prestankom dojenja.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam za kavicu - ak je popodne, onda vodim Zach-a, a ako je do 15 sati onda dolazim sama.
    bas bi vas voljela vidjeti, vec je dugo vremena proslo kako sam se vidjela sa nekima od vas.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ajde, dajte neki konkretni prijedlog. Kad vam paše, di?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni najbolje tijekom tjedna (od 24.08 do 08.09. smo na moru/italiji).
    o mjestu odlucite vi.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Meni isto paše sljedeći tjedan, i mi pičimo na more onaj tjedan poslije.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja mogu pon i uto prijepodne!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni uglavnom sve pase...

a, evo malo i naših ljetnih 8)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

"Mamina najdraža" rulz!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Miha, pa on je već pravi čovjek! Presladak je!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Miha, slike su bas super. Vidi se da je mali covek u potpunosti uzivao!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Rok, kao i uvijek

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Imamo jednu vijest za rubriku"vjerovali ili ne": bili smo na šišanju, prvi put od rođenja! Imamo "frizuru"![/url]

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Rok je fakat pravi frajer!!!

Što se tiče okupljanja meni paše jedino utorak i petak..nažalost...ovaj tjedan mi je koma, baka i deda počinju raditi, u jaslice jan kreće 3. rujna tek pa se moramo krpati na sve strane a i moram neke liječničke preglede obaviti..

MBee, kakva je šefica bila na šišanju?
    Jan dobije fraz, urlaaaaa...zadnji put smo ga šišali na moru, u frizerskom salonu, i mm i ja smo ga morali držati, on se otimao pa mu je zurka ispala k'o da sam ga ja šišala :/
    To nam je isto noćna mora, šišanje...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Shiny bili smo u Tončeku i Točkici. Stavila ju je u visoku stolicu, stavila joj da gleda Teletubbiese i časkom ošišala. Super je prošlo a ceh 20kn.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i mi se šišamo uz tubbiese, ali u kućnoj radinosti...

mbee - a da nabaciš kakvu fotkicu?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma htjela sam još sinoć ali nakon što smo napokon osposobili komp doma nakon selidbe više mi neće skidati fotke sa kompa :?
    Sad malo računamo imamo li love za novi komp jer je ovaj fakat na izdisaju.
    meni je frizurica super jer Eva izgleda nekako odraslije ali mi sveki popi mozak da izgleda kao dečko (kao da prije nije izgledala).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

... ali mi sveki popi mozak da izgleda kao dečko (kao da prije nije izgledala).
    reci joj da su i za Rok-a na plaži svi mislili da je curica, a njega je vidjela uživo pa...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

btw. hoćete li opet na bebe-ribe? Mi se idemo upisati ovih dana. Pokazala sam jučer MM-u Rok-ove fotke i kaže da je baš mali čovjek, da se jako izdužio u odnosu na bebu-ribu-buhtlicu. A mene fascinira kako je potamnio!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo i nas s mora, curke, iz Tribunja!!! bilo je prekrasno, uživali smo svi troje. Andrej bio super, dobro spavao, jeo tak-tak, ali ne loše, kupao se nije. Htjela sam ga navući da igramo "ringe ringe raja" u plićaku pa da bar mora čučnuti, ali nije se dao... Nije plakao, ali je stalno vikao "van!!!" U početku je more bilo i jako jako hladno, pa se ni mi nismo kupali, ali on nije htio ni kad se ugrijalo.

Andrej govori kao navijen, slaže rečenice od 4 riječi, prepričava Nemu... naučili smo penjanje i silaženje na stepenice bez držanja, te penjanje na tobogan (to me muka hvata kad gledam, ali pregrizem).
    Tonkica, Jan i Rok
    Annie, soba je super (a što bi od tebe i mogli drugo očekivati??)! I baš me nešto podsjetilo da pitam: spremaju li vaši klinci igračke? Andrej po tom pitanju nije baš... Nekad ga uhvati pa sve stavlja na svoje mjesto, ali uglavnom ne, moram ga nagovarati na 100 načina.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zaboravila sam reći - mamanatali, i kod nas je zona nožnih prstiju - zabranjena zona!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ajde da i mi upoznamo pajdaša koji nije nožicu u more umočio...i Jan je kao i Andrej, nožice bi tu i tamo umočio ali dalje ne...

A što se tiče spremanja igračaka..moram priznati da ga još nijedanput nisam pitala da ih pospremi, nekako si mislim da je još rano ili?
    Pospremao ih je kad je bio još manji onako iz štosa kao što je kad smo se pakirali s mora spremio sve svoje igračke, one sitne, u vrećicu

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tin uglavnom sprema igračke, mislim da je to vrtićki odgoj

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

I Roko uglavnom sprema svoje igračke, voli kad ima čistu sobu

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Spremanje?! Nema šanse!

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo dodoh reci..da jelte ako bude neka kava nakon 25tog..
    Mogu i ja, mogu i ja????

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Rok je frajer i pol, baš je narastao.

Nama kava paše bilo koji dan, iza pet popodne.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ako što dogovorite, pliz nek mi neko javi sms-om. tenk ju, pusa

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Spremanje?! Nema šanse!
    ovako i kod nas. 8)
    a Zach i Eva su djevice po horoskopu, ali ocigledno im to nista ne znaci.

i, hoce biti nesto od te kavice?
    Annie, organizatorice nasa sto kazes??

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Za petak kažu da bi moglo biti bez kiše pa ako ima zainteresiranih dajte mjesto i vrijeme za kavicu pa tko može nek' dođe!

momze ja još odabrala datum za porod na dedin rođendan da bude organizirana i uredna na njega a kad ono...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Što se mene tiče, ja sam za kavicu u petak. Ajde, guknite gdje!

Imam jedno pitanjce - kako se igrate s klincima? Osim izlazaka u park i u šetnju, kad ste doma. Roko se često zaigra sam (glavni su autići), slikovnice ne voli, malo pogleda ali ubrzo baci, ne sviđa mu se kad mu čitam. Neki dan mo crtali po velikom papiru onim bojama kao temperama što se crta rukom, uživao je u tome i crtao jedno 20 min (dok nije počeo stavljat ruke u usta )... Ideje?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jan je lud za vlakovima pa smo mu kupili vlak na magnetiće s drvenom prugom tamo u Varteksu a super je što ima milijardu dijelova pa se da nadograđivati s tunelima, stanicama i raznim čudima...I tata je lud za tim vlakom!
    Ali fakat je dobar, međutim dosta skup jer prvo trebaš kupiti taj početni paket pa dalje graditi...
    Ali je kvalitetan jer, primjerice, deda mu je kupio neki vlak u Nami koji se raspao za dva tjedna.
    I Jan odmah ujutro kad se probudi traži vlak, spava s vagonom, igra se stalno s njim, slaže ga, gura, pušta (ide na baterije)...
    Lud je i za životinjama pa ima cijelo društvo domaćih, divljih svakakvih životinja, onih figurica koje smo odlučili sada svaki tjedan kupiti jednu (oko 30 kn komad) ali sada ih stvarno već ima oko 20 tak da mu je dosta. I njih slaže, igra se s njima dosta dugo...
    Na moru smo mu uzeli ona kolica koja se kao guraju u trgovini a koja unutra imaju voće, povrće razne kutijice pa je to furao stalno po terasi i vikao "u dućan"! pa to slagao vamo tamo...
    Jan obožava knjige tako da dosta i čitamo tj on priča što je na slikama ili me pita a ja mu objašnjam-prave priče još ne pričamo.
    Ima i onaj vrag za crtanje, ne znam kako se zove-ono što crtaš pa brišeš automatski. Ima magnetiće pa udara s tim magnetićima pa briše...
    Autići su mu isto fora, najčešće ih slaže u niz ili jedan auto na drugi...
    Kocke mu recimo nisu zanimljive...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav svima!
    Moj GO zavrsio i vratih se u sivu stvarnost i da stvar bude jos gora za mene Ivan je ostao na moru
    Stavila sam u album slikice s mora da vidite mog frajera.

Neki dan mo crtali po velikom papiru onim bojama kao temperama što se crta rukom, uživao je u tome i crtao jedno 20 min (dok nije počeo stavljat ruke u usta )... Ideje?
    Annie koje su to tempere? (iako sumnjam da ce upaliti kod Ivana jer on ne trpi ni ruku uprljanu cokoladom!)
    Ivanu je trenutno najdraze igranje s onim plastelinom koji sadrzi kvasac - radimo autobuse neumorno! Voli i one drvene slagalice, legice (naravno opet gradimo autobuse )

Kako su sve jesenje bebice narasle!!!! Definitivno vise nisu bebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •