Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 138

Tema: Jesenje bebe 2005. (16. dio)

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sanjam71 glasam za 24 za novi avatar! Ivan je

Što se tiče igranja i mi imamo problema. Slikovnice ju uopće ne zanimaju, lutke se samo ljube, kockice služe da se razbacaju po sobi a jedino što ju zanima je kopanje po ormarima i kuhinji, preslagivanje stvari iz ladice u ladicu i sve "sportske" aktivnosti (penjanje, skakanje, kolutovi itd.).

Ajmo vrijeme i mjesto za kavicu u petak! Ako je popodne mogu bilo gdje a prijepodne lijepo molim blizu tramvaja.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    sanjam71 glasam za 24 za novi avatar! Ivan je
    Bas sam bila u procesu promjene

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sad kad gledam ovako Evu i Ivana... bas bi bili zgodan par

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Samo što Ivan ima više kose od Eve

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je ona preslatka! A i mislim da pretjerujes, cura ima super frizuru!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tin uglavnom ne traži asistenciju u igri. Obično vozi autiće do besvijesti, a u zadnje vrijeme je "poprimio" neke od sekinih igara-tako je neki dan izvadio njene posudice i štednjak pa je kuhao ručak, onda je dva dana nosao okolo medu kud god je išao(Kenaia iz Brother Bear) stavljao mu i skidao pelenu, mazao mu guzu isl. Al ono što sa mnom obavezno radi i traži svaki dan (osim dojenja, naravno ) je "Mama pličaj!" Onda ja pitam o čemu ćemo pričati, a on bira temu-o vrtiću, o igralištu, o moru isl. Sukladno zadanoj mi temi ja mu postavljam pitanja a on na njih odgovara (nabrajamo djecu u vrtiću, pričamo o stvarima koje imaju u sobi, o aktivnostima, o tome šta tete kažu; ili pričamo o prijateljima s našeg igrališta u kvartu itd.itd.) Meni već i ponestane ideja za pitanja na zadanu temu pa zašutim, a on će "Još mama pličaj!"
    I naravno, ono što stalno radi je jurišanje na onom autiću za guranje. Mi kolica uopće više ne koristimo, svuda ide svojim autom. Sandalice je potpuno izlizao od odgurivanja.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

shiny - i onda meni moji starci prigovaraju da Rok ima previše igračaka, a siroče ih ima samo 10-tak ...

- kod nas su već skoro godinu dana aktualne lego kockice
    - pješčanik na moru
    - onaj pištoljić/laser za večernje izlaske - baloni i vodene bombe svih vrsta
    - sve što se može nabit na glavu...
    - krede
    - autići na akumulatore (oni veliki), ali ne da ih vozi nego da sjedi u njima i ispituje za svaki šarafić, rupicu, naljepnicu, lampicu i sl.

sanjam71, imaš PP

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    shiny - i onda meni moji starci prigovaraju da Rok ima previše igračaka, a siroče ih ima samo 10-tak ...
    Eh...ali ja fakat mislim kak' on nema puno igračaka, nekako si uvijek mislim kak mu uopće ne kupujemo igračke..pa šta je to, vlak, kolica, par desetaka životinja...a čovjek nema još ni prave lego kocke..cccc...

sanjam Ivan mi je preprepremeden!!!!!!!!!!!
    A i ajde da sam tebe vidjela, oj to blistava djevo, na fotki kad te dugo nisam nigdje srela..onako slučajno...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sanjam71, Ivan je presladak ...a tek koliko je porastao! Na nekim slikama izgleda kao bas veliki decak. Koliko je visok?

Pospremanje igracaka...nikad samoinicijativno nego moram da ponovim xy puta i poslusa me jedino za kocke ili kad bas naglasim koju igracku gde tacno da stavi. Inace me ignorise.

Omiljene igracke (i neigracke)
    Kocke, drvene kocke, sve sto ima tockove, plisani psic, plisani meda, i plisana ajkula...Ima nekoliko stvari na baterije (mikrofon, kasa sa zvucima kad se tipka po njoj,....) i voli slikovnice.
    Od neigracaka kojima se vrlo rado igra: masina za ves (ubacivanje i vadjenje vesa-cist ves iz ormana mu je najomiljeniji da stavi na pranje, pritiskanje dugmica....sve), masina za sudove, premestanje lonaca i rasporedjivanje istih svuda naokolo, kotrljanje dezodoranasa i sl. po plocicama....u poslednje vreme najvise voli da uzme krpu i da brise sta god dohvati. (krene najpre od masine za sudove iznutra, pa malo po podu brise, pa po ormaricima, stolu.... )

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sanjam, baš mi je žao što nismo uspjeli upoznati tog medenog dečkića! Bit će prilike jednom, valjda! A mogu vam reći da mi Eva i Ivan malo i liče.

Što se tiče igre, i meni je to malo problem. A. se rijetko zaigra sam. Jedino vani - kad trči, spušta se na tobogan ili kad se igra kamenčićima, vodom, pijeskom, te u kadi.
    Inače ga ja stalno nešto moram animirati. Voli slikovnice tako da često čitamo, a onda prepričavamo baš onako kako je mamanatali napisala - ja postavljam pitanja a on odgovara. Tako i Nemu prepričavamo 30 puta dnevno. Već sam smislila i nastavak...
    Jako se voli igrati kuhanja, tako da mu namjeravam kupiti još jedan set.
    Kocke ga uopće ne zanimaju. Dobio je par onih raznih vozila što se rastavljaju, ali kad ih rastavi, ne zna sastaviti, tako da se raspadaju i ja moram skupljati dijelove....
    Još voli sviranje na melodici i uglavnom sve igračke što sviraju i buče na razne načine.

Kojim igračkama se zabave u autu?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj odra prvotno napisa
    Kojim igračkama se zabave u autu?
    misliš u vožnji, kad idemo negdje?
    Kod nas pali samo pjesma "Rudy" koju je MM našao negdje pa si to pjevuši, lupa nogicama i tak..i onda traži da mu puštamo ono što želi a on uživa.
    Za duže puteve, more i tak biramo tajming spavanja pa većinu vremena ćori...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Halo mame! Ima li sutra kakve kavice?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    Spremanje?! Nema šanse!
    ovako i kod nas. 8)
    a Zach i Eva su djevice po horoskopu, ali ocigledno im to nista ne znaci.
    zato je Noa prava djevica. čim vidi nešta prljavo viče mama daj metlu,nesmije joj ni majica biti prljava,a kad je počela kakati na tutu plakala je da joj smrdi

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Halo mame! Ima li sutra kakve kavice?
    sa mnom NE, odoh djetetu na more :D ...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ako je još netko zainteresiran (osim Rok-a i Eve) za bebe-ribe na Utrinama požurite jer mi MM kaže da već ima 10-tak beba na spisku.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

MBee, kad su treninzi? Ja bi išla, ako stižem s posla ...
    Pusa svima

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Utorkom i četvrtkom od 18 do 18.45.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ako je još netko zainteresiran (osim Rok-a i Eve) za bebe-ribe na Utrinama požurite jer mi MM kaže da već ima 10-tak beba na spisku.
    ma daj :shock: !

ja bila 'jutros' oko 11 i mislim da smo bili tek treći upisani...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A on je došao oko 12.15h. Navala!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ideš! Idem nas prijavit sutra prije posla.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pozdrav svima, nadam se da ste dobro. Ne pišem ništa jer novosti baš i nema, osim Loline fascinacije smetlarskim kamionima i mačkama.

Ako ste za druženje nas dvije ćemo biti ovdje, vjerojatno sve dane iz pola 5.

svima!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Zaboravila sam, virnite TU!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Helouuu.
    Eto i mene back to reality!

Sada samo da vas pozdravim, još imam doma hrpu posla i obaveza za obaviti, a uz sve me i muči očajna potreba za snom. Tak da stalno nešto bauljam.

Drago mi je da ste svi dobro. Klinci su fakat svi narasli.
    Kod nas je sve pet. V je isto jako narasla. Počela je sve više i više pričati. Nogica je na broju 24!!! I u ponedjeljak kreće u vrtić. Slikica s mora imam puno. Moram nać vremena da ih stavim.

Sve vas ljubim i nadam se da se uskoro vidimo.

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pozdrav svima,evo kratko samo da se javim malkoc.
    Vidim da ste svi ovo ljeto uživali i nadam se da ste se svi odmorili,bebači su nam postali mali dječaci i djevojčice i svi su baš narasli, veliki.
    Kod nas je sve više manje po straom,od ponedjeljka krećemo u vrtić,ljeto nam je proletilo bez mora i s vrlo malo mog godišnjeg,ali nadoknadit ćemo to nadam se.
    Velike puse svima

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Jedna veelika pusa od Ivana i mene. Mi krpamo mjesec dana bez tete cuvalice pa Ivan provodi dane na moru a ostali se izmjenjuju. Dede, bake i tete su ispucale svoje go pa slijedeci tjedan nastupam ja :D

Nisam ga vidjela 5 dana i full mi se promijenio! Sve vise brblja, sve je samostalniji ali i dalje je veeelika maza pa smo dans kada su svi otisli mi cijelo popodne nadoknadjivali ovih 5 dana.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Na kraju nismo upale na bebe-ribe na Utrinama nego na Mladosti. Idemo uto i čet, ima tko od vas možda tamo? Pusa svima, guštajte

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Trudnice (i one koje to namjeravate postati), mame, tate i ostali podsjećam vas na Tjedan otvorenih vrata , večeras imamo predavanje Roditi sigurno, sve ste dobrodošle!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja želim samo prijaviti naš prvi dan u novim jaslicama/vrtiću nakon ohoho (od lipnja ga čuva baka)..
    i, kao što sam očekivala prošlo je tako da nam je teta nakon pola sata rekla "možda bi bilo najbolje da odete"
    Jer Jan je odmah čim smo ušli u zgradu skužio o čemu je riječ (pametno mamino) i počeo je negodovati a kada sam mu obukla papučice znao je što ga čeka.
    Bila sam s njim pola sata, nije se odvajao od mene a u grupi samo još jedno dijete, pa je teta željela malo preuzeti igru a ja kao da gledam sa strane a on joj nije dao i rasplakao se. Sto puta me vukao "ajmo, ajmo" da idemo a prekipjelo mu je kada se želio popeti na neku penjalicu od strunjača i teta mu kaže kako će ga ona odvesti jer mama ne može jer nema papuče Jan je počeo vikati "mama, mama", rasplakao se k'o kišna godina i to je to...
    Sutra ga MM vodi jer me danas još prao PMS pa sam se i ja skoro rasplakala skupa s njim..uf..muka mi je ..opet!
    Al tete su mi simpa i vrtić kao vrtić izgleda mrak, prostran, čist, sbjetao s puuuno igračaka..
    Je li još netko danas bio u jaslicama?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Shiny, Jan, pusa velika za oboje, držite nam se
    Možda će bit bolje s tatom ...

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

shiny i ja mislim da bi s tataom moglo biti bolje.

i mi smo bile danas prvi dan u vrtiću, al nije bilo problema jer je njoj to prvi prvi put pa još ne kuži a i sve joj je bilo interesantno. sutra ostaje na sat vremena bez mene. niti tu ne očekujem nekih problema. vidjet ćemo prave reakcije vjerojatno idući tjedan kad shvati što joj se dešava.

danas sam srela školjkicu i fridu na rodinim otvorenim vratima i moram vam reći da su nam curke stvarno narasle. sad tek vidim kolika je i moja v! i moram vam reći da nam se gusarica pretvorila u pravu ljepoticu. a kakve tek cool očale ima! to morate vidjeti!

i kad smo već kod toga kad će onaj naš stari dogovoreni kružok? ovaj vikend?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Shiny, drž se! Mi krećemo na adaptaciju sljedeći tjedan, ali ide s tatom. Mislim da će biti lakše (obojci) nego da ga ja furam.
    Puse svima!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Shiny držite se, znam što prolazite i suosjećam. Nama je ovo već druga godina u jaslicama, ali s obzirom da je stalno bio bolestan, svaki novi dan u jaslicama nama je kao prvi (čitaj: još uvijek plače baš svaki put kad ga ostavljamo).
    No, dobro malo ipak pretjerujem, ipak smo malo napredovali od prvih dana. Jer prvih dana on je puno plakao, spavao je po 15 minuta za cijeli dan isl., a sad se igra, dobro jede, spava (doduše samo sat vremena), a kad ga pokupim iz vrtića odlično je raspoložen (a to mi je najbolji pokazatelj da je sve u redu).
    Hoću reći, ako smo mi uspjeli, uspjet će te i vi

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Fala curke na podršci!
    Bio je danas s tatom i bilo je duplo bolje nego jučer!

Malo je cmoljio kad su ulazili u vrtić a onda se oslobodio, šetao po sobi (što je za nas veliki uspjeh), igrao se s tetama loptom i čitao knjigicu a MM kaže da je plakao kad su trebali ići jer je još htio ostati na nekom autiću koji je vozio...meni odmah lakše..
    Vidjet ćemo sutra kad sam vjerojatno ja opet u akciji jer MM mora ranije na posao...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Shiny ja bih ti savjetovala da Jana, ako je ikako moguće u jaslice vodi tata, barem dok se oboje ne pomirite sa time da on tamo ostaje. Vjeruj mi, oni osjećaju naš otpor prema jaslicama i reagiraju u skladu s time, a TM je možda skuliraniji pa se i Jan oslobodi (ovo ti je iz iskustva). da što bezbolnije prođete adaptaciju.

Jučer sam vidjela dvije naše trudnice, (kršitelj koda)y Školjkicu i fancy Bubimiru, prekrasne su, a gusarica je prava ljepotica

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moja ljubav danas ima dvije godine!
    Opskrbili smo se svim rekvizitima i slavimo od sest u jutro, iiako pravo slavlje slijedi tek kada dodjemo u Zagreb. Inace, kada ga pitate tko danas ima rodjendan a on kao iz topa "Maja" (njegova prijateljica)

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ivane sretan ti rođendan!!! Sanjam i tebi čestitam, vibram da sve bude OK

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Ivane sretan ti rođendan!!! Sanjam i tebi čestitam, vibram da sve bude OK

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ivaneeee..pusaaaa za ročkas!!!!

A sanjam, baš sam te mislila preduhitriti za čestitke....

sanjaaaaa, vibrrrrrrrrrrrr

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a koja sam ja...
    ovo vibrrr je trebalo biti sićušno samo što uvijek nešto s*ebem!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    a koja sam ja...
    ovo vibrrr je trebalo biti sićušno samo što uvijek nešto s*ebem!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sanjam71 duple čestitke!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ivaneeee, sretan, sretan!!!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sretan rodjendan Ivane

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Od cestitamo 2. rodjendan preslatkom decacicu! za oboje!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sretno Ivane,

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ivane,sretan ti rođendan!!!!!
    Mi danas drugi dan u jaslicama,prošao s oduševljenjem i mene i Tome.Jučer je bilo suza kad je trebalo ići kući,a danas je tata došao po nas pa je bilo o.k.
    Bili do ručka,igrali se,ma baš uživali,jedino je odspavao samo sat vremena kod kuće pa je popodne bio nervozan.
    Puse velike svima!!!!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ivane sretan rođendan!

shiny baš mi je drago da je danas bilo bolje!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

eto mene opet zaboravljive.
    htjela sam vam još reći da sam konačno stavila slike

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bubimira fotke su divne, a preslatka mi je u haljinicama!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ivane i sanjam71 dvostruke čestitke!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •