-
Mogla bih u potpunosti samo kopirati Orianin post. Ja sam trenutno u 25. tjednu trudnoce, a Mis ima 2.5 godina. Cijelo vrijeme pricamo o bebi i kako ce on biti bebin veliki brat, kako beba nema zube pa mora papati ciku, a on ima pa moze papati meso i mrkvicu i ptidanone.... :D
Imam dosta svojih starih lutaka, a jedna od njih je i jedna beba pa smo ju onda prematali, igrali se da ju treba staviti spavati i kupati. Beba je mala pa joj trebaju pelene, a on je veliki i sam zna piskiti na WC kao tata i mama....
Do dijela s razvrstavanjem robice jos nismo stigli, to cemo nakon Nove godine jer onda idem na godisnji pa cu raditi pripreme za bebu dok bude Mis u vrticu, a poslije cemo nas dvoje to sve pospremati po ormarima i ici u shopping, a trebat ce pomoci i tati da preuredi jedan ormar za oblekicu.
E da, govorili smo mu da ce beba spavati s njim u sobi, ali u svom kreveticu koji cemo donijeti od dede (gdje je na cuvanju), jedino ne znamo koliko ce to biti ostvarivo posto ce bebu trebati hraniti po noci, ali se nadamo da cemo ih barem zajedno stavljati u krevet, a onda kad Mis zaspi prebaciti bebu u nasu sobu. :D - Ovo su mozda i snovi, ali....
Uglavnom, pricamo o novoj bebi i mazimo ju, dajemo joj puse, a i beba nama daje pusu (ne pitajte kako
). Cak ga pripremamo na to da ce mama ici u bolnicu kad beba dosta naraste da joj stricek dr. pomogne izaci iz buse.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma