Cure, totalno sam se napalila na soparnik (pogača od blitve -mmmm) pa bih to radila za ručak,al ne znam uz šta bi to išlo jer za MM nema ručka bez mesa! Dajte ideje!
Cure, totalno sam se napalila na soparnik (pogača od blitve -mmmm) pa bih to radila za ručak,al ne znam uz šta bi to išlo jer za MM nema ručka bez mesa! Dajte ideje!
šnicle![]()
meni je on dovoljan, ali ga pojedem ajme koliko, obožavam ga. ima na mojoj tržnici jedan dida šta donosi pravi i poljica petkom ujutro, nestane u roku keks
Inaće se soparnik jede sam ..
mužu spremi nešto drugo za ručak![]()
Hvala cure,mislim da ću mužu stvarno spremiti nešto drugo za ručak (broj dostave).
Jedino me muči kaj u receptu piše da ide mladi luk,a sada ga nigdje ne mogu naći. Jel može neka zamjena (obična kapula ili poriluk ili?) :/
Mislim da možeš izostaviti bijeli luk... u originalnom receptu ide, ali koje sam sve varijante čula, šta sve ljudi dodaju (meni nezamislive kombinacije) a uostalom kao i u ostala jela svatko ih prilagodi sebi.
Ma ne bijeli luk- muči me mladi luk (onaj sa dugačkim zelenim perima). Sada ga nigdje nema za kupiti, a ja se baš zapalila...
stavi obični crveni luk izrezan na tanke trakice.
ja tako radim u nedostatku mladog
Stavi malo vlasca. Imaš ga u teglicama za kupiti. Reže se samo zeleni dio.rosa prvotno napisa
uh, sto bih ja mogla smazat ovaj sopranik![]()
ali onaj sto se pravi na ognjistuon mi je posebno mljac
![]()