Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kosa iščupana s korijenom - hoće li opet narasti?

anja na putu

Početno Kosa iščupana s korijenom - hoće li opet narasti?

Stjecajem nenormalnih okolnosti, dijete mi je preblizu stavilo glavu bušilici koja je radila (bez onog nastavka gore, srećom, "samo" je bila u onoj fazi za odvijanje vijaka). Bušilica joj je namotala i bukvalno otrgnula s glave vlasi zajedno s korijenom (površina široka 1, a duga 4 cm) Ne tuži se da ju boli, plakala je samo par minuta. Koža je nekako ostala neoštećena, samo je malo crvenija no inače. Imali smo sreće, znam.
    Ima li šanse da na tom mjestu opet naraste kosica? Sada izgleda kao da je obrijana na tom mjestu, grozno nešto...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa gle, kad voskom iščupam dlake na nogama , one opet narastu
    nije iščupan korijen, nego je dlaka iščupana iz korijena

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Anja, bez brige narasti ce, ja sam imala situaciju da je I. iscupana kosa na isti nacin i to ventilator, njoj je iscupao skroz i koza se ostetila, pa je limfa danima curila, a evo je sada bujne guste kose . Ali takoder se sjecam da sam jurila na hitnu i da su rekli kaj treba u apoteci kupiti za mazanje, a sluzi brzem rastu kose. Iskreno nemas uopce potrebu kupovati tu tekucinu, ubrzo ce poceti rasti, sigurno. Pusa mrvici

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Naravno da će rasti.Ne raste samo na mjestima gdje bi glava (ne daj Bože!) bila šivana.

anja na putu

Početno

MGrubi, to je prvo sto sam i ja pomislila i čime sam se tješila... Slavice, tvoje iskustvo mi je puno pomoglo. Slična grozna situacija, a u konačnici ipak sretan ishod. rosa, hvala i tebi Lakse mi je kada znam da ipak nije tako strasno kao sto je izgledalo.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Nadam se da je mrva OK javi nam kako napreduje, zacas budes vidjela male pikace kosice

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

podižem ovo znatiželjna s pitanjem, koliko je trebalo kosici da naraste?
    i mi smo imali bizarnu nezgodu, špricnulo super ljepilo na kosicu, ispala na nekim mjestima, koža se oštetila površinski na dva mala, krastice otpale it..
    od toga je prošlo desetak dana, još ne raste...ja naravno u panici valjda ce narasti...?? help

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nije da vas plašim, ali kada sam ja bila mala pao mi je krpelj na glavu i mama, koja nije znala kako se vadi, odvela me doktoru. On mi je skupa s krpeljom iščupao i korjen kose i na tom mjesti sam i dan danas "ćelava", to je hvala Bogu mala rupica na vrh glave pa se ni ne vidi, ali ipak...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ajoj

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja mislim da bi isto trebala narasti, koliko puta si sami nehotice iščupamo vlasi ili otpadnu kod češljanja, pranja pa opet narastu valjda nije baš da kontroliram ali vidim da vlasi imam dosta nije mi se niš prorijedila, jedino je druga stvar ako je tkivo kože oštećeno kao npr. kad je šivano ili razrezano...

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mojoj sesri su kad je bila mala zbog nekog problema koji je imala na kozi pocupali povrsinu od nekih 3x3 cm. Imala je dugu kosu pa se nije videlo, sada se jedva moze naci gde je to bilo (ona sada ima 23god), a krug se postepeno smanjivao nekoliko godina.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj lady.x prvotno napisa Vidi poruku
    krug se postepeno smanjivao nekoliko godina.
    misliš da treba nekoliko godina da pocne rasti svugdje?

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj sanika prvotno napisa Vidi poruku
    misliš da treba nekoliko godina da pocne rasti svugdje?
    Da, njoj je tako bilo, ali je bila veca povrsina. Krenilo je da raste prvo po obodu, pa ka centru, samo se smanjivala rupa/.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Meni se cini da je njemu krenula, jer se kad se jako blizu gleda vide male sive tockice. Plavusan je pa je to sve nevidljivije. Drzte fige!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Porasce sigurno. Jer kod moje sestre tu ne samo da je bilo pocupano, vec je imala i kozno oboljenje u tom krugu... I opet poraslo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •