-
Napokon i ja...
Pa da se napokon i mi predstavimo...
Počela sam čitati ovaj forum još i prije trudnoće, ali zbog sramežljivosti i jednostavno činjenice da sam na sva svoja pitanja odgovore pronalazila samo iščitavajući vaše prepiske, uključujem se tek sada.
Roda i svi vi koji tu na forumu iznosite svoje mišljenje i iskustvo ste u mnogočemu odredili neke bitne odluke u našem životu. Vi ste razlog zašto smo se odlučili na prirodan porod na stolčiću, na isključivo dojenje (iako je kasnije jedna zdravstvena komplikacija poremetila ovu važnu odluku), zašto smo platnenopelenaši, maramaši, slingaši...
Rodin SOS telefon za dojenje i nekoliko forumaša su nam bili podrška i pomoć u nekim teškim trenucima. (O tome sam nešto malo pisala na "Poteškoćama i problemima u dojenju"). Zato vam puno hvala!
Ukratko o nama: troje nas je, MM i ja imamo 30 godina, a naša Nora sada puni 6 mjeseci, živimo u blizini Rijeke, točnije to su Čavle (kraj Grobnika).
Trenutno uživam na porodiljnom s našom malom djevojčicom. I MM ravnopravno u svemu sudjeluje pa ćete možda koji put i njega čitati na ovom forumu.
Radujemo se što ćemo moći s vama dijeliti naše nedoumice, pitanja, ali i radosti ovog čudnovatog roditeljstva!
Nadam se da nas primate u vaše društvo!
-
zdravo norica07 i cijela obitelj!
-
-
-
Dobrodošli
-
Pozdrav riječanko!!
-
-
-