Izvini EvaMONA, tek sam danas otisla na ovaj topic i videla tvoje pitanje.EvaMONA prvotno napisa
Tacno, Ergo nije predvidjen da se beba u njemu nosi prema napred. Postoje bazicno tri polozaja, napred - beba licem prema unutra, na ledjima i na boku. Na boku nisam isprobala, nosiljka treba malo da se prilagodi, a i ne deluje mi tako udobno. Moja se beba mnoogo bunila na nosenje licem ka unutra u marami, ali u Ergu se rado nosi i lako zaspi.
Za Ergo bi beba trebalo da ima 68cm ili vise, kako bi joj nozice lepo pasale. Mislim da moze da se nosi do poprilicne kilaze - 16kg ili tako nesto, morala bih da zavirim u uputstvo. Moja beba ima sada oko 7kg i mogu da je bez problema nosim 2-3h, uz neku pauzu eventualno, iako sam oduvek imala problema s ledjima.
Ergo sam kupila preko interneta, tj. Ebay-a. Polovan, tj. samo isproban. Cene polovnih se krecu od 70tak do 90tak eura, zavisno od modela. Nov je od 90tak pa do oko 120. Savet - ako kupujete preko Ebaya, vredi kupiti iz Amerike posto su cene znatno nize, dolar pada, tako da cak i s prekookeanskim transportom moze da se isplati. Mi smo to malko kasno ukapirali.
Pozdrav

Odgovori s citatom