Prvo crna kava pa šta se uhvati, obično ne jedem do ručka.Štedimo za kuću.![]()
Prvo crna kava pa šta se uhvati, obično ne jedem do ručka.Štedimo za kuću.![]()
Bolje šparaj na večeri!![]()
kruh,putar,naš domaći med (ovo nije reklama,iako imam papire i smijem prodavati... 8) )i 3dl capuccinna![]()
ja svako jutro nesto drugo:
-topli sendvic s mozzarelom i rajcicom
-jogurt i voce
-müsle ili neke zitarice s mlijekom
-snitu kruha sa sirnim namazom
-toast s maslacem
-sendvic s polijem, podravcem i majonezom
-krafna ili neko pecivo
-jaja sa sunkom i paradajzom
-keksi i kakao
-kruh i pasteta od tune
-kruh, spek, rajcica
-kruh i namaz od patlidjana, luka i majoneze
-komad pizze kad ostane od vecere![]()
-neki kolac......itd itd
i uvijek kava s mlijekom ili cappucino i sok
Audrey, ajme meni dobra siAudrey prvotno napisa
![]()
Ja ne doruckujem, ali imam u planu u skoroj buducnosti.
svaki dan različito:
a dolazi u obzir sljedeće
-čokolino
-mlijeko i par keksića
- voćna salata
- maslo i mermelada
- ili pak kad me uhvati želja za slanim ujutro onda sir ili neki namaz i jogurt
- kad sam u žurbi onda neko pecivo iz pekare![]()
Čovječe dovoljno je vas čitati pa da ostanem sita!!!!![]()
slušala sam onog nekog doktora koji je bio gost kod tete Oprah, i on veli da ako svako jutro jedeš istu stvar pomažeš si u održanju linije, drugim riječima, mršaviš (oliti ne debljaš se, kako ko pročita)![]()
e, i mene je iznenadilo to sto je taj doktorac rekao.. i iz svog iskustva mogu reci da funkcionira.. vec 3-4 godine za dorucak jedem uvijek istu stvar - proteinski napitak (shake, od provjerenog proizvodjaca) koji napravim s obranim mlijekom ili nemasnim vocnim jogurtom (Bioaktiv od tresnje rula!), cesto ubacim unutra i neko voce pa izmiksam kao frape.. ako imam vremena ujutro (sto nije bas cest slucaj), i prije pojedem neko voce pa cekam da mi se "slegne" prije shakea, jer po defaultu nisam gladna ujutro.. i obvezno na taste popijem oko pola litre ciste vodice.. kroz nekih pola sata prije jela, dok se spremam i to.. organizam se cisti, ja sretna i dobrog imuniteta.. :Djadranka605 prvotno napisa
kasno veceram (jedini obrok koji mogu pojesti u miru, nakon sto anita zaspe) al ne vidi se
ujutro prvo kava s mlijekom, ili jacobs cronat gold s mlijekom
obzirom na veceru, nisam gladna
pijuckam kavu, sjedim za kompom i jednim okom skicam forum dok anita na meni doruckuje (prvu, drugu, opet prvu, opet drugu blabla)
kad dodem sebi, a anita zavrsi mlijecni pir, idemo u fidz po jogi (jogurt obicni), pa ako je sefica dobre volje otplazimo van na jagode/kupine/breskvice
ja postim do rucka, koji je najkasnije u 2
anita prigrize ciku tu i tamo
kuhane zobene ili prosene pahuljice s vocem , kuhanim ili svjezim.
to jedem od kad mi je dijete na dohrani i super mi odgovara. toplo je, brzo gotovo, a jedemo i ja i dijete isto, pa nemam brige ako me zica iz mog tanjura, tj. iz rajngle![]()
ne smijem ni napisati koliko sam razmažena![]()
Ja sam se navukla na zapečene štrukle sa sirom, pa tako već mjesecima!
tamni kruh s sjemenkama, izbor mojih pekmeza (marelica, jagoda, breskva kalanka, visnja ili komb domace jagode, sumske jagode i borivnice). Da sve ih sama radim jer su mi pekmezi mrak 8) , i veliku salicu kave s puno milijeka.
ili musle (familia-bio bruchner)
ili kruha putra meda
ili griz (samo vikendom)
Joooj, potpisujem za monotoniju, i ja svako jutro neki "zdravi" kruh sa namazom i šnitom šunke ili sira + bijela kava...MalaSirena prvotno napisa
+ c......e do 14 sati.Klinci obično jedu čokolino ili pecivo s namazom , a pahuljice ili takve slične stvari nitko kod nas ne voli.
voce. jogurt. mozda jednom godisnje sendvic.
Prije posla voda, med, jabučni ocat
Na poslu prvo kava bez šećera sa mlijekom. Nakon par sati voće 1-2 kom. Oko 10 sati doručak müsli 6 vrsta žitarica sa jogurtom, ili nekom drugim proizvodima od mlijeka.
Nisam znala da se toliko ljudi zdravo hrani.
A da li jedete sami ili u društvu? Naime, ja kad sam sama pojedem nešto čisto da napunim želudac, a kad je MM doma imam gušta spremati doručak, makar najbrži i najjednostavniji mogući.
kuhane zobene sa cimetom + naribana jabuka
integralni dvopek sa sirom ili sirnim namazom
nakon toga cca sat kava
ovo je rezim od kada sam trudna,a prije je bio kava i kava dok ne ogladnim
Sirni namaz
Jaje na oko
Jaje kajgana
Kruh maslac med
Kruh maslac ili sir.namaz i pureca prsa, sir
Svjezi sir kuhana jaja
Topli sendvic
Domaci zganci s jogurtom
Pohani kruh
Budvik dorucak-svjezi sir sa lanenim sjemenkama i lanenim uljem
Kombiniram svaki dan drugo i vec mi dojadili nemam ideju za nesto novo
Ne bih mogla nikako svaki dan isto jesti. Doruckujemo svali dan obiteljski jer suprug radi od 9h.
I prije dorucka svako jutro zeleno-sirovi miks povrca i voca
Posljednje uređivanje od mašnica : 18.03.2014. at 09:07
Već tjednima jedem po dva jaja (nekad kajgana, nekad na oko) svako jutro. To mi jedino paše (mučnine i to). Jučer sam dobla nalaze krvi, a željezo mi 35... mislim da sam malo pretjerala sa tim jajima.Inače su prava domaća.