Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: recepti na brzaka

elle93 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno recepti na brzaka

hello .. planiram se ubrzo odseliti od svojih .. pa bi volila da mi recete par jednostavnijih recepata , tipa recepti na brzaka ... svaka pomoc je dobro dosla ... hvala

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pureće šnicle - namažeš ih senfom, posoliš, po želji pospeš curryem i/ili vegetom i ispečeš u tavi na maslacu.
    Rižoto s povrćem i piletinom - izdinstaš na luku komadiće piletine i mrkvu, ubaciš rižu (po mogućnosti integralnu) i zaliješ vodom i s malo vina da se kuha, pred kraj dodaš grašak iz konzerve, začiniš po želji. Ja stavim svašta - sol, papar, crvenu papriku, malo currya, lovor...
    Tjestenina na milijun načina - zapečena sa sirom i vrhnjem, skuhana sa vrhnjem i povrćem (tikvicama npr.), gotovi crveni umaci - poslužiš uz mozzarellu...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Koliko ti je to "na brzaka"? 10 min, pola sata, sat? Da li je i hrana za bebaca uključena ili samo za velike.

Ako nemaš vremena onda kupi smrznuto povrće, uštedit ćeš čišćenje, a meni je jednako ukusno.
    Kupi express lonac-puno jela je za čas skuhano.
    I jednu Zepter posudu-nevjerojatno ubrzava kuhanje.
    A Delimano tava mi je otkriće za "na brzinu".

*mamica* kaže "tjestenina na milijun načina", a ja to zovem "pašta s maštom". Može i žlicom i na salatu i na suho, svakako.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene je spasilo zamrzavanje.
    Zamrznem skuhani bolonjez, gulas, salsu, fazol....
    Sama priprema nije nabrzaka, treba vremena za skuhati npr gulas, ali uvijek te stvari kuham u vecim kolicinama i zamrznem dovoljno za jedan obrok. Kada nemam vremena za kuhanje skuham samo pastu, odmrznem nesto od navedenog i gotovo.

A bas nabrzaka su npr. tortelini s vrhnjem. Skuhas torteline, tople zalijes s vrhnjem i zacinis po zelji. To bi bio moj najbrzi rucak.

elle93 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bok, ja sam evo tek sad skuzila da sam pisala temu.. kako nisam cesto ovdje, mogu vas zamoliti da mi pisete na mail ili ako zelite ipak ovdje.

da..i za male i za velike

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5035X using Tapatalk 2

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •