a gle, ja koristim sredstvo od finish-a ili DM-ovu robnu marku i sjaji se sva nakon toga... nemam prigovor
a gle, ja koristim sredstvo od finish-a ili DM-ovu robnu marku i sjaji se sva nakon toga... nemam prigovor
evo dižem ovo iz pepela...i ja sam nedavno se susrela s stim danakon pranja vadim "smrdljivo" rublje.....tražila i tražila savjete i oprala svoju perilicu po uputama majstora i sve pet...
ali ne mogu naći recept za čišćenje perilice posuđa..
može pomoć
Da se i ja pridružim potrazi.
Mene, kao i crnkicu, zanima kako očistiti perilicu posuđa.
Ja sudjericu samo s vremena na vrijeme operem s onim sredstvom za pranje perilice. Ocistim filter, gumu, i to je to.
i ja isto,
ali zanima me je li majstor koji je ostavio upute kako oprati perilicu za rublje ima li upute kako oprati perilicu za posuđe
Odlični savjeti.
Sa sodom ju ne bi trebalo biti tesko oprati. Negdje sa strane nasuti sode i pustiti pranje na najvisoj temperaturi.
Ja suđericu svakih 3 mjeseca (prosječno suđe pere 2x tjedno) operem limunskom kiselinom. U dozator za tablete stavim 1 vž limunske kiseline i okrenem na 65 C. Nakon odrađenog pranja dugo vremena nema čudnih mirisa.
Nisam još čula da bubanj smrdi od mašine, filter i crijevo za odvod da, to je druga stvar. Ajde sretno