Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Oprah i dr. Oz

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno Oprah i dr. Oz

Gledala sam neki dan zanimljivu emisiju o smanjivanju opsega trbuha, uglavnom, bila je riječ o uvođenju posebne prehrane, osobito doručka i vježbama.

Sad mi je žao što si emisiju nisam snimila jer sam zaboravila gotovo sve, od doručka sam upamtila samo ječmenu kašu (o kojoj pojma nemam kako se radi i s čim se kombinira) a vježbe su bile u emisiji prije ove, a tu, naravno nisam gledala.

Zna li netko malo više podataka i da li je imao priliku čitati knjigu "VI ste gospodar svog tijela"?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma to ti je zdrava prehrana: integralno, povrče, voće, meso umjereno
    samo oni ubacuju neke umj. dodatke prehrani, valjda da ubrzaju stvar

koliko sam ja uhvatila (trčala sam za malom po stanu istovremeno)

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako kuzis eng. naci ces na oprahinim stranicama dosta o tome.

meni je bilo zanimljivo da se ne mjeri struk tamo gdje je struk, nego oko pupka sa skroz utegnutim trbuhom (koliko god moze), i onda ako je ta mjera veca od 83.5 onda si u rizicnoj skupini i treba skidati kg.

jesi sigurna da je bila jecmena, a ne zobena kasa?

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gledala ja (jednim okom) i frajer nije rekao nist sto vec manje-vise ne znamo. seceri, neke masnoce, procesuirana hrana itd su stetni, integralne zitarice, povrce, maslinovo ulje su zdravi. treba vjezbati. opseg struka je dobar pokazatelj da li se zdravo hranite (tj. naslage na bokovima nisu stetne, ali naslage oko struka jesu). nebitno jel jedes zobenu ili jecmenu kasu za dorucak, bitno je da to nije krafna i kava (da ne velim cigareta).

frajer me izrazito iziritirao jer se obukao kao da je upravo izasao iz operacijske sale, samo su mu stetoskop i zastitna maska falili (steta sto nema smajlica koji riga ) i prodaje tamo neku spiku koja je sadrzana u vec 3957823489667 knjiga, ali i ovaj put je br.1 na ljestvici najprodavanijih...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

otkrio je toplu vodu i zaradio brdo para, triba i to znati

nisam u prvi tren skužila šta ima na sebi (ne pratim modne novosti pa ne znam šta je IN ), bilo mi malkice čudno .. i onda sam vidila klompe ... e mora da se šali

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    frajer me izrazito iziritirao jer se obukao kao da je upravo izasao iz operacijske sale, samo su mu stetoskop i zastitna maska falili (steta sto nema smajlica koji riga ) i prodaje tamo neku spiku koja je sadrzana u vec 3957823489667 knjiga, ali i ovaj put je br.1 na ljestvici najprodavanijih...

živa istina... i ja malo škicnula, sve poznato, samo to treba utuvit u glavu, bla bla bla

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam radila u jednoj firmi(7 god) koja se bavila opskrbom(hrane) američkih snaga tj.vojske u Bosni i na Kosovu i mogu vam reći da on nije otkrio toplu vodu,ne biste vjerovale šta i kako se oni hrane.Pola od te hrane ja ne bih u usta stavila osim kad bi mi život ovisio o tome. A kad čitaš deklaracije zavrti ti se u glavi.Po mom mišljenu puno,puno se lošije hrane od nas.Možda je otkrio toplu vodu što se nas tiče,ali vjerujem da je za većinu Amerikanaca ovo nešto revolucionarno :/

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne bih rekla, imaju oni milijardu knjiga sa zdravom dijetnom i inom prehranom, samo sto citaju te knjige mlateci cips i pepsi iz 0,5 litarske case. prehrana im je katastrofa, to stoji, ali ne mogu reci da ne znaju da je tako...

gledam svoje starce, nakon sto smo zajedno odgledali opru neko su vrijeme pricali vidis, vidis, treba jesti integralno, ne prziti nego kuhano, da, da... i sutradan se vratili iz ducana sa bijelim kruhom i przili mrtvu svinju u puno ulja za rucak

tko ne zeli promijeniti svoju prehranu, moze odgledati xy opri i procitati xy knjiga o prehrani koje mjesecima stoje na vrhu najprodavanijih, nist mu nece koristiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •