-
Osoblje foruma
da, razliciti su i djeca i uciteljice i programi i pristupi u skolama, a i roditelji
evo naseg jako opustenog primjera
, a pomaze nam i to sto su oni uvijek dobivali zadace taman toliko da se rijesi u skoli u boravku, a vikend je u pravilu bio slobodan od zadace
ivar nikad nije doma pisao niti ponavljao od gradiva nista, osim onda kad je izostajao s nastave zbog bolesti ili putovanja.
kroz cijeli prvi razred skola mu je bila obaveza iskljucivo do 3:45 dokad mu traje produzeni boravak.
s vremena na vrijeme bi ga pokupila ranije iz boravka, ali on je jako brz u pisanju zadace pa kad god da dodjem po njega, on bi vec sfinisirao (znao bi unaprijed kad cu doci pa bi se bacio na posao da stigne).
jednom sam ga pokupila odma poslije nastave i isli smo u grad pa na neki rodendan, a on je izvadio zadacu iz talijanskog na stol kafica ispred profila :shock: da je tamo odma rijesi (iako je talijanski bio tek za 5 dana) jer ne zeli ostavljati nista nerijeseno.
lektire je sam uzimao u knjiznici, vecinu ih je procitao u skoli, i to na nastavi s uciteljicom, ostalih nekoliko je procitao sam i rijesio isto tako u boravku dok su drugi rjesavali regularne zadace. ni to nije ostavio za doma.
svaki dan sam mu pregledala biljeznice i informativku cim bi dosli doma, podnio bi izvjestaj o svim dogadjanjima u skoli (ne samo meni nego i mamama ostale djece, uz njega ne trebaju informacije i roditeljski
, samo zovi ivara
) i to bi bilo sve od skole
ja pretpostavljam da ce se to sad mijenjati kako program bude postajao tezi i da ce traziti malo vise strukture i naseg zalaganja, ali ova prva godina je bila super
ne mogu vjerovati kako mi je takav predan i savjestan pao s neba
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma