Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: mah,mah - odjavljujemo se :)

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno mah,mah - odjavljujemo se :)

Prestali smo dojiti prije nekoliko dana. Dnevne podoje je sam izbacio prije 3 mjeseca, a ostalo sam ja pomalo ukidala, bez nekog datuma kad bih htjela prestati, nego kad bude.

Bilo nam je savršeno - od samog početka bez problema, sigurna sam da je tu jako važna bila i činjenica da varaždinsko rodilište ima pravi 24 h roomig in, hvala im na tome. Ni jedne ragade, čvorića, zastoja, prava milina.

Prošli smo ono što ide u normalni dojilački staž: večernje nervoze do puna 4 mjeseca, skokovi u razvoju, 2 trodnevna štrajka. Da nije bilo ovog foruma, sigurno bih mislila da smo u velikim problemima. Ovako sam bila mirna, jer sam znala da će proći.

Ovim putem moje zlato i ja zahvaljujemo Rodama , jer s pred(ne)znanjem koje sam imala prije Rode, bojim se kako bi to izgledalo.

Do iduće bebe

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drago mi je zbog vas
    ovo mi zvuci kao sf. ne mogu vjerovati da jednogodisnjak moze prestati dojiti, odnosno da devetomjesecna beba nema dnevne podoje :shock: mi cemo izgleda do zenidbe... (moram priznati da ti malkice zavidim, vjerojatno spava cijelu noc)

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    drago mi je zbog vas
    ovo mi zvuci kao sf. ne mogu vjerovati da jednogodisnjak moze prestati dojiti, odnosno da devetomjesecna beba nema dnevne podoje :shock: mi cemo izgleda do zenidbe... (moram priznati da ti malkice zavidim, vjerojatno spava cijelu noc)
    Ne spava cijelu noć , max. 3 sata u komadu, pa se malo izvrti po krevetu, eventualno popije vode i nastavi spavati. Meni je to sasvim zadovoljavajuće.

Sa 7 mjeseci su dnevni podoji postali katastrofa, primi cicu, povuče malo i otpuže, pa tako n puta. Mene je to izluđivalo, ali tada nisam imala izbora jer još nije prihvaćao dohranu. Tako da je po danu jeo tu i tamo, a nadoknađivao po noći. Sa 8,5 mjeseci je počeo jesti na žlicu, a sa 9 više nije dojio po danu, nego pred spavanje, 2-3 puta po noći i pred jutro/nakon buđenja. Ja sam ukidala malo po malo te podoje, evo kroz 3 i pol mjeseca, tako da nije bilo problema.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Aaaaaa.... kako sam ti zavidna!

Mi imamo bome i 10 dnevnih podoja!

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

martina, daj savjet. obzirom da nam priča sliči tvojoj, koje mlijeko mu daješ? pokušavam održat laktaciju guranjem cice 415345 puta dnevno ali mislim da i maja ima živce i da će mi jednom u naletu bijesa cicu odgrist

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mrtina, zelim ti jos ovakvih predivnih dojenja

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

aaaaaa moja tipkovnica!!
    fali slovo. sori Martina!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa

Mrtina, zelim ti jos ovakvih predivnih dojenja
    Ja si želim još 2

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Ja si želim još 2
    A ja ti želim da ih bude dva.
    Zaista prekrasno zaokružena priča, nitko nije zakinut, a dojenje nije trajalo čitavu vječnost.
    Andrija, pravo si .

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

super, bas mi je drago zbog vas i pridruzujem se zeljama za jos dva takva

Mi smo na istom putu (a i bili dosad - isto dojenje bez problema, cak i bez nervoza i strajkova), dojenje navecer i ujutro vec neko vrijeme. Sam izbacuje jedno po jedno ... ponekad jos upita po danu, ja dam, ali ne predvidjam nam vise od par mjeseci - taman po mojoj, a srecom i njegovoj mjeri
    Da, noc spava u komadima 9+1 h -

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nasa je prica vrlo slicna vasoj, po danu, da mu ja sama ne ponudim pred spavanje, ne bi ni trazio... vec par veceri zaspe bez dojenja (doduse uspavljivanje malo duze traje), a po noci isto max. spavanje 3 sata, nekad nastavi s dudom, nekad s vodom, a vecinom bas zeli cicu. I upravo zbog toga je meni tesko prestati, cak mi bude i krivo :shock: ako se zadovolji s dudom ili premjestanjem u nas krevet...

U biti mi se cini, ako uskoro i prestane, da ce teze biti meni, nego njemu.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja se nadam da će moj ždero dojit dugo...tako mi ga ljepo gledat kako sisa... a vjerojatno ne bi bilo tako da mi leonisa i lutonjica nisu pomogle u početku kad je imao skok a ja nisam skužila (imao ga sa 6 dana a po "knjizi" bi trebao imat sa 3 tjedna)...

i sve želje da imaš još 2 takva

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

lijep zavrsetak

mi cemo kako sada stvari stoje jos duuuugo. al ne zalim se!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Baš super šta je sve prošlo tako bezbolno i lijepo
    Želim sebi upravo tako

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa
    drago mi je zbog vas
    POtpisujem

Drago mi je da je prošlo dobro, bez stresova s obje strane

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

MartinaP, priključujem se čestitkama i pozdravima za uspješno dojenje

A da ne otvaram novi topic-moj maleni je napunio 8 mjeseci i čini se da je sad prihvatio dohranu (čitaj: počeo jesti na žlicu)
    Dojenje nam se počelo svoditi na noćno i nekoliko dnevnih. Kad je s bakom, normalno zaspe, na rukama uz pjesmicu, meni uvijek na cici.
    Je li to normalno? Mislim, za dijete tog uzrasta. Nikad nismo imali velikih problema s dojenjem, sve je išlo glatko, nema alergija na krutu hranu, vodu pije iz čaše (u zadnje vrijeme dosta vode), dudu nema..dogodi se samo ponekad da je neutješan i da hoće i traži cicu..po noći se budi od 1 do 3 puta i skroz malo cica..

Želim dojiti još..mislim da ovo nije prestajanje, ali zanima me je li ovo normalan broj podoja?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •