-
Izdajalica - da ili ne?
S obzirom da nam uskoro dolazi još jedan mali mišek, trebam savjete.
Naime, dojenje Roka trajalo je, nažalost, svega cca mjesec dana. Nikako se nisam snašla, imala sam previše mlijeka, izdajala dnevno cca 700 ml, on je jeo stalno, masu puta i previše pa bi povraćao (a onda ponovo jeo) itd. Čim bi vrijeme između podoja bilo malo duže nego obično, meni su grudi bile ko kamen, imala sam upale, uglavnom, da budem iskrena, nije mi ostalo u lijepom sjećanju. Na kraju sam obolila od PPD i mlijeko su mi zaustavili bromegonom. Sve u svemu, jedna ne tako lijepa priča.
Sada krećem ispočetka. Kroz kojih 2,5 mjeseca stiže nam još jedan mali sisavac i namjeravam uspjeti ovog puta. Trebaju mi vaši savjeti. Da li da uopće koristim izdajalicu? Koliko je ona zapravo bila štetna u mome slučaju? Jer, svako izdajanje produciralo je još više mlijeka, to mi je jasno.
Kada malo odvrtim film, mislim da je zapravo glavna pogreška bila u rodilištu kada sam prvi puta imala grudi ko kamen, pa mi je "draga" bolnička sestra rekla nek uzmem izdajalicu i obavezno SVE izdojim, do posljednje kapi. I tako stalno, čim mi se prepune. S vremenom sam na Rodi saznala da treba izdojiti samo da se smanji napetost, ali ni to više nije pomagalo jer je moje tjelo proizvodilo ogromne količine mlijeka. Dakle, da li da uopće ponesem izdajalicu u rodilište ovaj put? Što napraviti ako mi se ponovi prepunjenost? Pomoć,molim.... Iskustva...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma