Nedavno sam se doselila u Špansko i još nisam našla zubara. Ako netko ima kakvu preporuku bila bi zahvalna
Nedavno sam se doselila u Špansko i još nisam našla zubara. Ako netko ima kakvu preporuku bila bi zahvalna
Stomatoločka ordinacija Čeko, Prilaz Grge Antunca 4 (01 3861266) naruči se kod dr. Ramljak odlična je. To je na Rudešu u blizini hotela Vienna. Nadam se da sam pomogla.
Pozdrav
mi idemo u Špansko s druge strane grada, to govori da je zubar super. Marko Vukić a broj i adresu ti šaljem na pp ako si zainteresirana
mi smo baš kod dr. Čeke i odličan je. čak i MM koji je paničar što se tiče zubara, kaže da se preporodio kod njega. prima sve kartice i naravno može se preko soc.tmaric prvotno napisa
hi hi, a i kod njega sam bila! stavljala sam si kamen na zub prije nekih 4 god, jer je bio najjeftiniji ( svugdje 300-350, kod njega 100 kn). a prije nego sam došla kod njega, sam bila kod svog zubara popravljala zub, i to baš 1, i naravno dobila injekciju. i tako jadan čovjek dođe i stavi prst u usta, a ja ništa drugo nego ga ugrizemmaxi prvotno napisa
! naravno nisam skužila,jer nisam ništa osjećala od injekcije, samo sam gledala njegovu ukočenu facu i sestre kako umiru od smijeha! sljedećih pol sata nisam mogla stat se smijat, kad sam skužila šta se dešavalo
Ja preporučam Trešnjevku, kod Doma sportova ak ti nije predaleko, telefon šaljem ako želiš na pp
mogu meni pliz preporuke na pp .... Treba mi hitno zubar, jer je moja zubarica na godišnjem. Mislim da imam upalu desni (zubnog mesa) oko osmice i jezivo boli![]()
Vjerojatno mi treba antibiotik ili ....
Ok mi je Trešnjevaka, centar, sve što je zgodno doći autom i parkirati se blizu.
hvala![]()
podižem topic,
trebam preporuku za stomatologa u zap. dijelu grada, bitno mi je da imaju ugovor s hzzo-om (dakle, da su "poluprivatni") i da se bez problema može dobiti anestezija za popravljanje zuba. naravno, i da zubar općenito radi ok :D
zvala sam ordinaciju dr. Čeko, međutim oni ne primaju nove pacijente.. :/
Ja ti znam odličnog zubara u petrovaradinskoj ali je privatnik, doduše nije jako skup - dr. Mostarac, u onoj novoj plavoj zgradi na križanju Petrovaradinske i Ljubljanske.
hvala, svejedno, ja trebam nekog tko mi neće uopće naplatiti popravljanje i liječenje zuba
a što ću, kriza je![]()
Doktorica Ramljak je otišla od dr.Čeke i ima svoju ordinaciju, al sad ne znam točno adresu (Zagorska na križanju sa Selskom) i ne znam da li već ima ugovor s HZZO. Pretpostavljam da još nije prebukirana a svakako je mogu preporučiti.
Evo i mene interesiraju isto preporuke; u potrazi sam za stomatologom za sebe i djecu, naravno preko HZZO-a i da je provjeren jer više nebih eksperimentirala sa zubima... :/
Nemam straha od stomatologa,ali mi je vazno da radi savrsene plombe. Nije uvijet niti da je preko Hzzo-a ali bi bilo dobro.Moja sadasnja stomatologica je u ugovoru ,ali plombe placam jer zelim bijele po 300 kn. Nisam zadovoljna jer termin cekam 1-2mj,a plombe su neravne na kontaktima pa mi ni mahnito cetkanje,ni zubni konac ne pomaze odstraniti hranu u potpunosti..
Ja sam na Trešnjevci, ali idem na drugi kraj grada. Ordinacija Ostojić. Savršene, ali fakat savršene doktorice.
Uf,daleko je,ali mami me koliko si uvjerljiva.
(Vidim na netu da je to cijeli tim,trazim bas nju ili neku drugu dr?)
Sve su ti super. Ja sam imala velike zahvate i cijelo vrijeme mi je bila dr. Viktorija, a na samom kraju Ostojić jer je V bila na bolovanju.
Kad bih ti krenula pričati o njima, teško bih stala. Od stručnosti, kvalitete, ljubaznosti, okruženja... Kažem, perfektne!![]()
Tnx, S.