Curke kakava su vam iskustva s DR.Jovancevicem?
Curke kakava su vam iskustva s DR.Jovancevicem?
Ja imam samo najbolje iskustvo s dr. Jovančevićem. Ne prepisuje antibiotike bez veze i ne šalje djecu na bezpotrebne pretrage. Toplo ga preporučam.
slovi za jednog od najboljih kod nas...
I mi dosad imamo dobra iskustva... ali i nismo baš puno bili bolesni.
Eventualna mana je jedino to što je često odsutan (službeno), pa onda nema doktora nego jedna starija doktorica na zamjeni, koja mi se baš i ne sviđa :/
Nemam pojma!
Jedna starija doktorica, ali ne znam joj ime. Jednom nam je dala neku uputnicu, ali žig je bio od dr Jovančevića, pa joj i opet nisam saznala ime. A glupo mi je pitati je: a kako se vi zovete?
možda dr. marković (prije je bila u suprotnoj smjeni)? ako je ona - ona je najnajnaj... (inače je u mirovini).
ja nemam dobra dijagnostička iskustva (ne treba antibiotik, ne treba specijalist :/ - a onda se stvari iskompliciraju).
ali imam odlična iskustva s teorijom - tu je odličan.
sorci - moguće da je to ta doktorica, ali fakat joj ne znam ime.sorciere prvotno napisa
Meni se naprosto nisu svidjeli neki njezini savjeti, ali ne bih dalje o tome.
Ovo što pišeš, mogu si zamisliti situaciju, i mi smo par puta bili blizu toga, ali i u takvim situacijama bio je fakat savjestan i nije došlo do komplikacija (i nije otezao s propisivanjem antibiotika kad je fakat bilo potrebno).
Ja imam jaaaako loša iskustva sa dr JOVANČEVIĆEM.Moje dijete s temperaturom 39,5,leukocitima 19, i bjelančevinama u urinu i refluksom 3.stupnja je došlo jedne subote na pregled u dežurnu ambulantu kod njega sa svim ovim parametrima ,a on ju je poslao kući i da je riječ o virozi,Naravno da sam odmah poslije išla u Vinogradsku i da je tamo pod hitno zaprimljena u bolnicu na antibiotsku terapiju.U njenom slučaju sepsa se razvija jako brzo....katastrofa od čovjeka....još se tresem kad ga se sjetim.....
ovo ne kužim, što mu znači teorija, ako ne zna dijagnosticirati bolest :?sorciere prvotno napisa
teorija je kad PRIČA o njezi i odgoju djeteta.
praksu sam ti poslala na pp.
Rekla bih samo da je Dr. J. jako drag i JAKO često odsutan, a teta koja ga često mijenja vrlo je "dvojbena".... savjeti su joj tipa: ako je dijete 5 puta povratilo na Zinat, neka mu vaš muž razjapi usta , a vi gurajte šestu dozu na silu...što sad izvoljevate s promjenom antibiotika? :shock:
I mi smo kod njega...nismo nešto bolesni i uglavnom smo išli zbog cijepljenja i alergija pa nemamo lošeg iskustva. Bez problema su nas primili i u kontra smjenu kod dr. Puževski koja je divna a jednom je na zamjeni bila starija gospođa koja nam je za pelenski osip rekla da bacimo sve kreme koje su nam do tada prepisali, peremo guzu kamilicom i zaista je bilo sve 5.
Druga priča je plaćanje za mogućnost 24-satnih poziva pa se onda ne javlja na telefon![]()
ovako sam ju i ja doživjelačokolada prvotno napisa
jovančević mi se osobno ne sviđa, ali mu vjerujem kao stručnjaku :/
Soriere mozes molim te objasnit njegovu praksu?
Kakvi pozivi 24 sata????
Ako ga želiš nazvati bilo kada na privatni mob to moraš platiti unaprijed za određeni broj poziva u godinu dana.
Nemam pojma kako on to kontrolira jer mi naše nismo ispucali.
nama je odličan. istina nismo nikako bili bolesni, ali na kontrolama je jako nježan sa bebama i temeljit (bar se meni tako čini, jer ga je uvijek pregledavao po 10 min u svim pozama). nismo platili za privatne pozive (280 kn), ali nam je sestra rekla da ga se može zvat kad god treba, nije spominjala broj poziva
Nama je kod njega SUPER, platili smo to "dodatno" i vecinu problema rijesavamo mailom ili sms-om.
Kad bi se dogodio kakav osip sliknemo ga posaljemo mailom, jos se nijednom nije dogodilo da nije odgovorio.
U svakom slucaju do sad jos ni jednom nije pogrijesio u dijagnozi (smajlic koji 3xkuca) sto bas ne mogu rec za tu stariju dr. na zamjeni) , a i nakon sto posumnjam u njene tvrdnja pisem njemu sms ili mail, pa me umiri ili kaze sto da cinim.
Ovo ljeto smo bili kod doktorice iz suprotne smjene za vrijeme godisnjeg, isto sve pohvale![]()
Hvala cure na odgovorima
Mi danas prvi put bili kod njega i meni se osobmo jako sviđa kako barata sa klincima.
Doduse bili smo samo na cijepljenju i na kontroli