Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: PROJEKT BEBAČ

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno PROJEKT BEBAČ

Drage moje trudnice i one koje to zele biti!
    Javljam se da vam dam malo podrske, a imam i jedno pitanje za one kojima je mozda poznat moj slucaj. Dakle, imam policistične jajnike. Ciklusi oduvijek neredoviti, malo dodje, malo ne dodje... Od 20.god pa do nedugo (sad imam 23) terapija sa Diane 23. Za to vrijeme sve super regulirano. A onda neopisiva zelja supruga i mene za malim misekom. Nakon prekida uzimanja Diana 35, bile su 2 prirodne ovulacije i pratili smo folikulometrijom, ali nista. Doktor je odlucio da cemo probati s Klomifenom (2 tbl. 5 dana pocevsi od 3 dana). Moji jajnici su vrlo burno reagirali i doslo je do hiperstimulacije desnog jajnika. BOLI! ali nije bila potrebna intervencija lijecnika, samo mirovanje nekoliko dana. i kaze dr. da do ovulacije vjerojatno nije doslo s obzirom na hiperstimulaciju. Naravno tuga, jer je nasa zelja bila sve veca i veca. i onda CUDO! menge nema, i sise me bole, i spavam po 12 sati... TRUDNA SAM! 7 tjedana!! dakle, sve je moguce! i sad sam uvjerena da je apsolutno svaka zena sposobna imati bebu, samo ponekad treba vise strpljenja. Ali onda je i sreca veca! Mi smo stvarno presretni!
    imam i jedno pitanje. naime, taj hiperstimulirani desni jajnik je jos uvije nesto malo povecan , kao i zuto tijelo koje je ostalo u njemu. dr.veli da nikako ne bi bilo dobro da uslijed nekog napora to žuto tijelo pukne jer je puno hormona i doslo bi do pobacaja. i to me malo plasi! nekak se ne mogu veseliti u potpunosti. jel ima mozda koja od vas slicno iskustvo?
    [/b]

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dok ti se ne javi netko kompetentniji, ja ti šaljem vibre da bude sve o.k.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja vibram da sve bude OK
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cestitam ti na trudnoći!
    Otprilike smo jednako trudne, a ja sam također Pcos-ica. Meni je pošlo za rukom od metformina.
    Predlažem ti da ovo pitanje postaviš na podforumu potpomognuta oplodnja jer tamo nema onoga što neka od cura ne zna. Mnoge su prošle kroz hiperstimulaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •