-
Mala fotelja-gdje kupiti u ZG
Našem sinu će 11. 09. dvije godine i moja mama je izrazila želju da mu kupi malu fotelju.
On je do sada koristio stolicu na ljuljanje koja je za male bebe do 13 kg i sva se raspada. Jako voli svoju "tocicu" i u njoj gleda crtiće, slaže kocke, jede, a ponekad i zaspe.
Vidjela sam kod prijatelja malu winnie the pooh fotelju, treba mi nešto malo i udobno, tako da on ima svoj komad namještaja. Da li negdje u ZG ima za kupiti i pošto je?
-
Neki dan sam vidjela u Getro-u u Sesvetama. Čini mi se da je koštala oko 120 kuna.
-
Ako mislis na onu malu spuzvastu djecju foteljicu, ima ih u Sparu, ne uvijek. . . cca 100kn kosta i ima vise uzoraka. Mi kupili s Pcelicom Majom jer ju Ema obozava.
-
Mi smo svoju kupili u Gramatu - 120 kn
-
mi smo kupili neku spužvastu u Mercatoneu, 100-tinjak kn
-
-
mi imamo iz name i super nam je. ima navlaku koju perem u mašini pa je uvijek lijepa čista. ne sjećam se koliko je koštala
-
Mi smo dobili Winnie the Poohevu i već 16 mjeseci mu stoji u celofanu.
Već sam ju htjela frknuti ,al sad sam se zbremzala kad sam čula da ima klinaca koji vole svoju foteljicu. Pa dobro... možda kad krenu crtići..će sjediti na jednom mjestu... više od 5 sekundi...
-
rosa izvadi ju iz celofana nije baš udoban
-
Baby media shop - fotelja cca 150 kn, a mi smo kupili dvosjed - cca 170 kn.
-
Happy-gdje je taj baby media shop, barem okvirno?
Mi cemo biti u ZG par dana, tačnije-moram ići u ZG tačno na dan djetetovog rođendana, pa kako radimo zajedno MM i ja, direktor dozvolio da povedemo maloga i da radimo na smjene-hvala mu od srca!
Tako da ćemo imati vremena da mu potražimo tu foteljicu.
-
Dori je foteljicu baka kupila u Nami za prvi rođendan. Tada je sjedenje u njoj trajalo maksimalno 3 sekunde.
Bilo je zanimljivije samo proučavanje ribica i rakova na platnu od kojeg je napravljena.
Sada ipak sjedne u nju i sjedi dugo,dugo čak se nasloni kao da je jako umorna
-
K ju isto ima kod bake i uziva u njoj sjediti...
to nam je jedna od isplativijih stvari koje je dobio na poklon od tete...
-
Vrinda, Baby media shop je jedan u Mercatone-u na katu, a drugi u King Crossu
-
mi smo WthePooh fotelju kupili u Ipercoopu i to mu je najdraže mjesto na svijetu. već se raspada, čak je u njoj kad je bio skroz mali par puta i odspavao!
-
mi obožavamo svoju foteljicu. kupili smo je u adax-u za sto kuna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma