-
Mi imamo 50 kvadrata lijepog stančića, ali i jedan veliki problem. Naime, stan je 5. katu, a nemamo lift. Nije meni teško hodati do gore, ali je bad što ne mogu s djecom van dok se mm ne vrati s posla. Kolica stoje u autu na parkingu ispred zgrade, a u stanu svaki dečko ima svoja - tako da ih najčešće uspavljujem u kolicima tijekom dana i još uvijek funkconira. MM i ja dečke nosimo istovremeno dolje, a ako imamo puno prtljage, onda to ide u prvoj turi, dečki u drugoj. Kad se penjemo gore, oda prvo dečki pa tek onda bakina hrana.
Meni bi trebale još 2 osobe, jedna u stanu i jedna pred zgradom kad bih išla sama u šetnju s njima. To mi najviše smeta. Osjećam ja manjak kvadrata, ali bi bilo puno podnošljivije da možemo van kad poželimo. Zato tako željno čekam svakodnevnu pomoć.
Imamo u planu kuću i prva stvar koje sam se sjetila je da obavezno moramo imati 2 wc-a i bar u jednom pisoar. Mislim da je to jednostavnije, nego dečke naučiti kako funkcionira wc školjka. Možda će se malci i dati naučiti, no odrasli - teško.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma