Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: homeopatija kao pomoć kod poroda

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno homeopatija kao pomoć kod poroda

Zanima me je li netko koristio kakav remedi za olakšavanje poroda? Koji točno i u koju svrhu je bio indiciran? Ima li tko preporuku za dobrog (ne preskupog) homeopata koji ima iskustva u ovom području? Malo se informiram, pa me zanimaju iskustva, savjeti, preporuke, itd...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ima Felix mislim iskustva s tim

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

ja sam uzimala samo za brže zarastanje i prestanak krvarenja. Stalo za tri dana.( Arnica)
    Ima svega, ovisi šta ti je potrebno i DALI je potrebno.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam dobila prije poroda neku injekciju jer smo i ja i beba bile jako nervorzne, a njoj je i srce brzo kucalo. U injekciji je bio neki homeopatski pripravak i pomogao nam je jako brzo. Pila sam i nesto za opustanje i smanjenje bolova u stomaku prije poroda, mislim da je to i pokrenulo porod. U trudnoci sam dobila neke kapi homeopatske da njima mazem stomak i medicu, za opustanje. Kapi sam stavila u cisto bademovo ulje.
    Nakon poroda sam isto pila nesto homeppatsko. Eto, imam iskustva s tim i na mene je to sve super djelovalo. Jedino sto nemam pojma sto sam pila i koristila.
    Jos samo da napisem da nisam rodila u Hr.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam koristila homeopatske kuglice kako bi pomogle otvaranju, jer sam se sporo otvarala. (5 kuglica svakih pola sata, MM je vodio računa o vremenu jer sat nisam željela na porodu).
    Bebin pupak je tretiran homeopatskim praškom (otpao 2. dan).
    Nisam rodila u Hr.

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ajde neka me netko utješi da se homeopatija može primjeniti i na porodu u ZG... ili ću morati "švercati" kuglice...
    mama_još_malo tko ti je preporučio i koje kuglice?
    Ja sam se baš nekak "nabrijala" na homeopatiju i sve prirodne metode kojima mogu pomoći da imam lijep VBAC.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Strippy prvotno napisa
    Ajde neka me netko utješi da se homeopatija može primjeniti i na porodu u ZG... ili ću morati "švercati" kuglice...
    mama_još_malo tko ti je preporučio i koje kuglice?
    Ja sam se baš nekak "nabrijala" na homeopatiju i sve prirodne metode kojima mogu pomoći da imam lijep VBAC.
    Ja sam ti koristila homeopariju pri porodu i koristim je već dugo u svome životu... Ja ti ima odličnog homeopata (studirala homeopatiju u Londonu, bila je predsjednica homeopata duži niz godina)...ako si zaiteresirana kontaktiraj me na pp

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam unaprijed naglasila da može samo homeopatija i ništa drugo pa mi je primalja dala kuglice, ali ih je propisala ginekologinja-homeopat.
    Ovaj Orin prijedlog bi možda mogla prihvatiti.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam koristila puno homeopatije u trudnoci, porodu i nakon njega. super, super pomoglo. odusevljena.

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koje pripravke konkretno (za koju namjenu)? Jesi se sama educirala o tome što uzeti ili si išla kod homeopate?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Naravno da moraš otići kod homeopata (pazi da ima završen fakultet i da nije neko samo s tečajem)), jer homeopatia liječi individualno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •