evo i ja sam nasla jednu zato sam jucer otvorila onu temu o stramplama 8)
I moja mama ima vene katastrofa jedna Evo sad i na mene preslo. Jos mi je ona nadje 8) kaze :"eto ti vena iskocila"

Ovako, moja mama koristi medicinsku carapu, sto tebi ne preporucujem jer se radi o jednoj veni). Kada je jako boli maze to nekakvom kremom od kestena. To je hladna krema, a hladno godi venama, jer se tada skupljaju. To cu ja sebi nabavit.

kada sam boravila u bolnici zbog operacije stitnjace, jedna med. sestrica je mojoj cimerki (koja je lezala tu zbog operacije vena) rekla da bi svaka zena poslije 25 godine zivota trebala nosit malo jace strample. A posebno zene koje su radjale, jer su prilikom trudnoca mijenjale kilazu.
mm mi opet kaze da sve njegove kolegice na poslu imaju problema sa venama jer su stalno na nogama. I sve nose one carape od 40-80 DEN-a.
Ove jace ne bih koristila, bez ljekarskog dopustenja

Kada te zaboli ispruzi noge. Probaj da ne klecis, ili cucis (mene tad najvise zaboli) Probaj da se sto manje oslanjas na nogu gdje imas prosirenje.
Eto... tu nema velike pomoci osim operacije. Moze jedino sprijecit da ti se dalje ne prosiruju.
Cure, koliko vam je godina. Ja imam 32 i cinimi se bas rano za ove vene. Ali, eto kad imamo genetske predispozicije