-
vene
ima ih cijela moja dalmatinska linija, i umjesto njihovih plavih predivnih ociju izgleda da sam i ja nasljedila sklonost njihovom prosirenju, evo je jedna se iskazala onako tamno plava od koljena prema dole, boli i pece, smetalo me nocas, oko zgloba je blago nateceno.
jel da idem do dokice?
sto prirodno pomaze?
ima li vas jos?
-
Da, na desnoj potkoljenici s unutrasnje strane. Nekad je pod prstima ne osjetim, a nekad toliko iskoci da je sva reljefasta, a i boli na dodir. Da ne pricam kako je ruzna. Nisam isla doktoru zbog toga, kupila sam u apoteci neku mast, ali nije se bas proslavila. Sad mi je sveki poslala neku iz Njemacke, pa cekam. Kad isprobam i ako bude valjala, javim ti koja je. Moze?
-
moze
-
flower, mislim da je kobila_suzy imala neki pripravak od etericnih ulja koji su svi hvalili...
-
hvala za info...imas link gdje je hvale
-
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=43361
scroll down, pa jos malo down...i napisala je recept za vene, a moze se i kod nje naruciti direktno zamuckan pripravak
-
evo i ja sam nasla jednu
zato sam jucer otvorila onu temu o stramplama 8)
I moja mama ima vene katastrofa jedna
Evo sad i na mene preslo. Jos mi je ona nadje 8) kaze :"eto ti vena iskocila"
Ovako, moja mama koristi medicinsku carapu, sto tebi ne preporucujem jer se radi o jednoj veni). Kada je jako boli maze to nekakvom kremom od kestena. To je hladna krema, a hladno godi venama, jer se tada skupljaju. To cu ja sebi nabavit.
kada sam boravila u bolnici zbog operacije stitnjace, jedna med. sestrica je mojoj cimerki (koja je lezala tu zbog operacije vena) rekla da bi svaka zena poslije 25 godine zivota trebala nosit malo jace strample. A posebno zene koje su radjale, jer su prilikom trudnoca mijenjale kilazu.
mm mi opet kaze da sve njegove kolegice na poslu imaju problema sa venama jer su stalno na nogama. I sve nose one carape od 40-80 DEN-a.
Ove jace ne bih koristila, bez ljekarskog dopustenja
Kada te zaboli ispruzi noge. Probaj da ne klecis, ili cucis (mene tad najvise zaboli) Probaj da se sto manje oslanjas na nogu gdje imas prosirenje.
Eto... tu nema velike pomoci osim operacije.
Moze jedino sprijecit da ti se dalje ne prosiruju.
Cure, koliko vam je godina. Ja imam 32 i cinimi se bas rano za ove vene. Ali, eto kad imamo genetske predispozicije
-
35 god. prerano u svakom pogledu
-
-
28
Ja se prije iduće trudnoće spremam izvaditi te vene koje idu ispod koljena, s prednje strane noge, jer za proširenu venu lijeka nema. Bolje da ih riješim sada, jer za 10 godina može biti jedino gore.
-
moja je mama operirala vene i njoj je doktor rekao da se kloni čvrstih čarapa jer tek tada sve oslabi, e pa sad... :?
a mogla bi se i povući paralela sa steznicima nakon poroda...
-
-
boli glava od medicine
ok, svatko ima svoj problem i svoju boljku, ali u zadnje vrijeme sve se češće srećem sa različitim medicinskim stavovima za istu stvar i na kraju smo opet prepušteni da sami donosimo odluke (što je u redu) ali nažalost bez danih argumenata za i protiv :/
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma