Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: vene

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno vene

ima ih cijela moja dalmatinska linija, i umjesto njihovih plavih predivnih ociju izgleda da sam i ja nasljedila sklonost njihovom prosirenju, evo je jedna se iskazala onako tamno plava od koljena prema dole, boli i pece, smetalo me nocas, oko zgloba je blago nateceno.
    jel da idem do dokice?
    sto prirodno pomaze?
    ima li vas jos?

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Da, na desnoj potkoljenici s unutrasnje strane. Nekad je pod prstima ne osjetim, a nekad toliko iskoci da je sva reljefasta, a i boli na dodir. Da ne pricam kako je ruzna. Nisam isla doktoru zbog toga, kupila sam u apoteci neku mast, ali nije se bas proslavila. Sad mi je sveki poslala neku iz Njemacke, pa cekam. Kad isprobam i ako bude valjala, javim ti koja je. Moze?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moze

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

flower, mislim da je kobila_suzy imala neki pripravak od etericnih ulja koji su svi hvalili...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala za info...imas link gdje je hvale

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=43361

scroll down, pa jos malo down...i napisala je recept za vene, a moze se i kod nje naruciti direktno zamuckan pripravak

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo i ja sam nasla jednu zato sam jucer otvorila onu temu o stramplama 8)
    I moja mama ima vene katastrofa jedna Evo sad i na mene preslo. Jos mi je ona nadje 8) kaze :"eto ti vena iskocila"

Ovako, moja mama koristi medicinsku carapu, sto tebi ne preporucujem jer se radi o jednoj veni). Kada je jako boli maze to nekakvom kremom od kestena. To je hladna krema, a hladno godi venama, jer se tada skupljaju. To cu ja sebi nabavit.

kada sam boravila u bolnici zbog operacije stitnjace, jedna med. sestrica je mojoj cimerki (koja je lezala tu zbog operacije vena) rekla da bi svaka zena poslije 25 godine zivota trebala nosit malo jace strample. A posebno zene koje su radjale, jer su prilikom trudnoca mijenjale kilazu.
    mm mi opet kaze da sve njegove kolegice na poslu imaju problema sa venama jer su stalno na nogama. I sve nose one carape od 40-80 DEN-a.
    Ove jace ne bih koristila, bez ljekarskog dopustenja

Kada te zaboli ispruzi noge. Probaj da ne klecis, ili cucis (mene tad najvise zaboli) Probaj da se sto manje oslanjas na nogu gdje imas prosirenje.
    Eto... tu nema velike pomoci osim operacije. Moze jedino sprijecit da ti se dalje ne prosiruju.
    Cure, koliko vam je godina. Ja imam 32 i cinimi se bas rano za ove vene. Ali, eto kad imamo genetske predispozicije

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

35 god. prerano u svakom pogledu

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

28.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

28

Ja se prije iduće trudnoće spremam izvaditi te vene koje idu ispod koljena, s prednje strane noge, jer za proširenu venu lijeka nema. Bolje da ih riješim sada, jer za 10 godina može biti jedino gore.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

moja je mama operirala vene i njoj je doktor rekao da se kloni čvrstih čarapa jer tek tada sve oslabi, e pa sad... :?

a mogla bi se i povući paralela sa steznicima nakon poroda...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja evo kupila od 40 den-a. Nisam smjela vise doduse, sad ih necu nosit jer je vruce

luksice, ja sam bas od ljekara cula da bi trebalo nosit te jace strample.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

boli glava od medicine
    ok, svatko ima svoj problem i svoju boljku, ali u zadnje vrijeme sve se češće srećem sa različitim medicinskim stavovima za istu stvar i na kraju smo opet prepušteni da sami donosimo odluke (što je u redu) ali nažalost bez danih argumenata za i protiv :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja imam problem s kapilarama ljeva noga mi je grozna na desnoj nema nista ..kupila neki gel od divljeg kestena ali nevidim neki pomak na bolje Neka ostane kak je samo da se nesiri dalje jer izgleda kao da je prljavo jel ima netko kakav recept

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •