-
ne uklapa se bas skroz u temu, ali pokusavam se sjetiti (ili saznati) koji mi je dr bio na prvom porodu. da budem iskrena nisam ga vidila duze od 5 min, sto i nije lose, imao je neki rekla bih dubrovacki naglasak, onako prilicno mlad i bio je jako humoristican, cak mi je i pjevao dok me sivao
. Tad sam bila u totalnoj euforiji i 100 drugih misli da bi mi palo na pamet saznati njegovo prezime, a moj dragi je umedjuvremenu zaboravio... ima ko ideju koji bi to dr mogo biti? obzirom da mi je sutra termin, pocela sam si vrtiti po glavi takve neke stvari... 
Inace, na pregledima u trudnickoj mi je bila sva 3 puta Iva Lausin, i stvarno mi je super, ljubazna i pristupacna. Nije me uopce gledala vaginalno jer je rekla da nema potrebe dolje previse ceprkati sad pred kraj (krenula sam na preglede 3 tjedna prije termina), zbog mogucih infekcija, krvarenja i sl., osim ako ja bas ne zelim (ne znam dal je to sad mozda opcenita praksa, ali prije prvog poroda su me svaki put pregledavali po difoltu), samo je kratko prislonila UZV da provjeri kolicinu plodne vode i pokrete djeteta, i naravno prekontrolirala CTG, i tak fino smo si popricale i sve 5. Ja zadovoljna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma