Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Pregledi na SD - koji doktor?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Uskaču doktori tko kad stigne, nema rasporeda.. prošli petak je bio netko pa dr. Jakovčić pa je došao i dr. Blagajić, radili su obojica neko vrijeme.
    Mene je zapao Jakovčić, nemam primjedbi, bio je ok, jedino što je malo neugodan prema sestrama (moj dojam)..

Mislim da ni oni sami ne znaju tko će kad..

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da sad kad su godišnji uskaču kako koga zapadne inače imaju ambulante po danima..recimo dr.Blagajić ima ambulantu ponedjeljkom i preporučila bih ga svakome.Za Jakovčića nakon 25 dana ležanja na babinjačama(prerano rođena beba + hitni carski i sto dijagnoza)nemam ni jednu riječ pohvale(u ovoj trudnoći sam se naležala na sd-u).Nisam u životu vidjela da neko tako brzo obavi vizitu a sa pacijenticama uopće ne komunicira.Dr.Blagajić je i stručnjak i humanist koji je uvijek dostupan i kod kojeg sam uvijek znala na čemu sam a da ne spominjem da je meni i bebi spasio život.Kao što sam rekla dugo sam ležala na patologiji na sd-u tako da sam ih dosta upoznala i manje više su svi ok osim dr.Prke koji je ajmo reći malo nenormalan u odnosu prema pacijentima,za stručnost ne znam pa neću ni suditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •