Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: dječja bolnica u klaićevoj

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno dječja bolnica u klaićevoj

moj maleni kikić ima prošireni kanalić koji vodi iz bubrega u mjehur i stalno dolazi do novih infekcija. sad je doktor odlućio da odemo u zg u bolnicu u klaićevoj da mu naprave premosnicu.
    stoga molim sve koji imaju bilo kakva iskustva s tom bolnicom, odn. liječnicima da se jave!!!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo ana mi smo sa Stelom bili 3 puta u Klaićevoj na operaciji, idemo tamo na sve moguće kontrole i na fizikalnu terapiju.
    Do sada nismo imali većih zamjerki, jedino ima jedna sestra na ortopedskom postoperativnoom odjelu koju bih mogla zadaviti, ali ona je samo jedna među mnogo divnih doktora i sestara s kojima smo surađivali.
    Sve termine smo lako dobivali, jedino je naručivanje kod neuropedijatrice živi horor ali hvala Bogu ne treba nam više njena kontrola.
    Na žalost, ne mogu ti pomoći iskustvom sa specijalistima koji vama trebaju za Kikija, ali poslat ću ti nešto u pp-u.

Nadam se da će ti se ovdje javit još netko sa ohrabrujućim vijestima.

big kiss Kikiju i Ivanu

SIM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Draga Ana u Klajćevoj će se otvoriti u 9 mjesecu apartmani u kojima možeš biti sa djetetom. Apartmani su prekrasni pa se raspitaj o toj soluciji. Tebi treba uro kirurg predpostavljam. Ovi koji su sada u Klajćevoj su jako dobri i liječnici i ljudi. Mi smo bili prije 3,5 godina i nije baš bilo ok ali u međuvremenu se ekipa totano promjenila i sad je dobro. Nije mi baš previše jasno kaj vi morate raditi. Moje je dijete rođeno sa valvulom stražnje uretre to je pregrada na onoj cjevčici koja vodi iz mjehura van. Postupak da se to ukloni je prilično jednostavan uđe se sa cistoskopom kroz pišu unutra i to je odreže. Naša je nesreća bila što je Marko imao 10 dana kad su mu to išli raditi u Klajćevoj pa nisu imali dovoljno mali taj resektoskop tj. nisu ga mogli ugurati, tako da smo mi završili u Ljubljani. No sve što se radi na djeci starijoj od 3 mjeseca oni imaju svu aparaturu i Klajćeva je po meni najbolji izbor u Hrvatskoj.
    Što se same dijagnoze tiče tu bi ti preporučila prof. Cvitković ona je radila u Klajćevoj i sada je otvorila privatnu polikliniku Helena. Ona je zapravo spasila moje dijete i njegove bubrege pa možda da prvo odeš kod nje i ona će ti najviše znati o svim zahvatima koje rade u Klajćevoj jer s njima i dalje puno surađuje.
    Držite se i pitaj sve kaj te zanima rado ću ti pomoći. Pusica

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

SIM od srca hvala. evo doktor je odlučio da će vjerojatno maleni ići za split!

SIM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

E super, u Splitu nismo bili ali čuli sve najbolje

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Postano: sri kol 15, 2007 10:17 am Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

Draga Ana u Klajćevoj će se otvoriti u 9 mjesecu apartmani u kojima možeš biti sa djetetom. Apartmani su prekrasni pa se raspitaj o toj soluciji.
    jel neko zna dal ce te app moci svako iznajmiti ? za svaki odjel?

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne znam otkud bajke o apartmanima u Klaićevoj, ali evo nešto najfriškije:
    sekina beba od 9 mj zakurila u subotu i naravno, odveli je ravno u Klaićevu. dijagnoza - teška urinoinfekcija.
    i sad počinje cirkus.
    beba mora ostati, smještaju je u minijaturnu sobu gdje inače borave još tri bebe, ali su na vikendu. iako je dojena, NEMA ŠANSE da mama ostane tijekom noći. odgovor je da je važnije da se liječi, nego dojenje.
    cijela je obitelj, naravno u komi. traži se bolnica sa apartmanom, ali sve je puno.
    seka je sva uplakana morala malenu ostaviti u bolnici i tek ćemo vidjeti koji je to doista bio šok za bebu, koja je i inače jako ovisna o obitelji i mami.
    već nekoliko dana seka odlazi da bi je oko 6h podojila, pa se smije vratiti tek oko 10h i onda biti do uveče.
    inače, osoblje je ok i ljubazno.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anna-y prvotno napisa
    ne znam otkud bajke o apartmanima u Klaićevoj, ali evo nešto najfriškije:
    sekina beba od 9 mj zakurila u subotu i naravno, odveli je ravno u Klaićevu. dijagnoza - teška urinoinfekcija.
    i sad počinje cirkus.
    beba mora ostati, smještaju je u minijaturnu sobu gdje inače borave još tri bebe, ali su na vikendu. iako je dojena, NEMA ŠANSE da mama ostane tijekom noći. odgovor je da je važnije da se liječi, nego dojenje.
    cijela je obitelj, naravno u komi. traži se bolnica sa apartmanom, ali sve je puno.
    seka je sva uplakana morala malenu ostaviti u bolnici i tek ćemo vidjeti koji je to doista bio šok za bebu, koja je i inače jako ovisna o obitelji i mami.
    već nekoliko dana seka odlazi da bi je oko 6h podojila, pa se smije vratiti tek oko 10h i onda biti do uveče.
    inače, osoblje je ok i ljubazno.
    Ok i ljubazno osoblje, a ne može se dojiti. Ne zvuči mi to baš ljubazno.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam doživjela doktore(bar 3 njih) totalno super,ljubazne,strpljive za nas mlade mamice i uz to još i smješak na licu...Sve dobro zasad.
    A SESTRE KOMA!
    -prekretanje očiju
    -ne slušaju dok im govoriš
    -prema djeci ne bas onak kak bi to trebalo bit
    npr.moje djete me dočekalo mokro,vjerojatno od znoja,jer nikakav miris po mokraći il nečem nije imala
    naravno nisam ništa poduzela po tom pitanju jer ih kvragu trebam pa bi me mogle zapamtit,al sam bila ljuta ko kobra
    -čak sam vidjela kak jedna doktoru odgovara ko da joj on cipele čisti?!
    BLjAK,BLJAK!
    nesto neviđeno,svaka čast ko je imao drukčije iskustvo jer odjela ima puno

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Klaiceva nije losa ali jako ovisi kome dospijes u ruke. A sestre. svaka cast izuzecima ali slazem se sa gore nadevenim komentarima....

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    Do sada nismo imali većih zamjerki, jedino ima jedna sestra na ortopedskom postoperativnoom odjelu koju bih mogla zadaviti, ali ona je samo jedna među mnogo divnih doktora i sestara s kojima smo surađivali.
    Da,namrgođena štikla....uh,imam i sad noćne more od nje....

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

klaiceva je bolnica u koju idem samo ako se radi o ugrozenom zivotu djeteta inace ni slucajno, svi odurni od doktora do sestara :ne fuj fuj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •