Nisam uspjela naći a hitno mi je - opako me svrbe bradavice i imaju male bijelkaste točkice, koje su ispod krvave... ne kužim jel to mene on grize ili je to soor ???
Nisam uspjela naći a hitno mi je - opako me svrbe bradavice i imaju male bijelkaste točkice, koje su ispod krvave... ne kužim jel to mene on grize ili je to soor ???
osim što te svrbi, boli li te?
osjećaš li bol površinski, na tom dijelu kože ili dolazi "točkasto", kao probadanje iznutra?
niti boli niti probada...ništa od ostalih znakova, samo svrbiiiiii za poluditi...
a da nisi trudna?Nice prvotno napisa
![]()
meni od prvih znakova trudnoće su bile "svrbeće " bradavice, kao što kažeš za poluditi
a tada još ni nisam znala da sam trudna![]()
:shock: 10000x daj se ne šali.....još nisam ni M dobila, a i sa ovim jednim jedva izlazim na kraj...
dajte još ideja brzo
Nice prvotno napisa
![]()
al ne šalim se
pa valjda znaš da ovulaciju možeš imati i prije menge
pa ako si se zaigrala....![]()
ali dobro, možda ima cura sa još ideja šta bi moglo biti
:? Nitko nema ništa pametno za reći ?
Mene to još uvijek smeta i sada su već crvene (bradavice) sa gornje strane :/ .....mislim da ću probati sa rojazolom jer nemam druge opcije
počni tretirati kao da su gljivice u pitanju.
obavezno i bebu istovremeno.
poslije podoja, onoliko puta na dan koliko piše na uputstvu.
ima li beba ikakvih promjena u usnoj šupljini, na guzi?
kakve su stolice?
guza je ok i stolice su ok pa me zato i čudi... ali budući da on u zadnje vrijeme sve stavlja u usta, tko zna kakve je već sve mikrobe i bakterije unio pa sa time valjda i gljive![]()
usna šupljina je isto ok...
da mu bez obzira stavljam daktarin ili rojazol u usnu šupljinu ?
da u ovoj selendri ne radi apoteka pa ću morati čekati do sutra :/
a bome ni ambulanta im ne radi(a još me i uho boooliiii)
Ipak ja nabavila ljekove, a dobila sam i ceporex za piti(zbog upale uha) pa me interesira jel stvarno mislite da je to ok piti uz dojenje ? :/
nice ja sam ceporex pila kad mi je cica buknula
nadam se da ćeš nam brzo ozdravit ~~~ ~~~ ~~~ ~~~
![]()
Dakle epilog je ovakav : nakon pomnog traženja i pregledavanja ipak ja našla gljive Iveku u ustima(na unutr. str. obraza) i krenuli smo u ratne pohode
nego - jel stvarno moram 2 tjedna to mazati nakon što prođe ?
u 1 danu počeli smo koristiti cijelo brdo ljekova(ja - ceporex, bivacyn, operil i rojazol ; Ivo - daktarin,efedrin...) - u njegovih 7 mj nam se tako nešto nije dogodilo
![]()
nice uz te antibiotike gljive ce ici jos teze..mislim da ne moras bas 2 tjedna ali zasigurno moras jos neko vrijeme kada prodju tegobe![]()
Nice, kako ti Kitty reče, uz antibiotik će se gljivice množiti pa ih napadaj daktarinom (onda i ti moraš daktarin, a ne royazol - terapija mora biti ISTA), fermentiranim mlijekom tipa ab kultura, lgg...
Izbaci slatkiše i dizano tijesto.
I budi jaaako strpljiva![]()
treba nastaviti terapiju bar tjedan dana nakon prestanka simptoma.Hello_Kitty prvotno napisa
ne smijem mliječne proizvode (Ivo je alergičan) :/ , a pedijatrica mi je rekla da može meni rojazol a njemu daktarin (jer ga imam doma) :čoh,čoh: .... sad si me bacila u razmišljanje....
Ne bih željela širiti dezinformacije, pa molim da me ispravite ako sam u krivu - negdje sam pročitala da su royazol i daktarin isti lijek, samo od različitih proizvođača :?apricot prvotno napisa
je, ista je baza, različito ime.
ali na nama je da preporučimo istu kutiju, a dalje je odgovornost na liječniku i mami.![]()
Evo samo da javim da se stanje popravlja :D , on više nema u ustima (ali ću i dalje mazati), a mene bar više ne svrbi ali je još malo crveno.
budući da moram piti taj antibiotik biti ću malo opreznija![]()
Evo samo da javim da se stanje popravlja :D , on više nema u ustima (ali ću i dalje mazati), a mene bar više ne svrbi ali je još malo crveno.
budući da moram piti taj antibiotik biti ću malo opreznija![]()
Nice, to je specifično kod gljivica da poboljšanje nastupi prilično brzo, ali stvarno treba biti uporan: nakon prestanka SVIH simptoma, još cca dva tjedna.
Može?