Cure treba mi vas savjet jer sam se nasla u jako nezgodnoj situaciji. Susjeda ima sincica 22 mjeseca i zna se cesto doci igrati s mojim klincima i mama naravno dođe s njim. Radi kao konobarica u jednom kaficu i to po smjenama, pa je zadesi i neka jutarnja od 4 ili 5 ujutro. Tata im isto radi u smjenama i radi s MM. Jednom prilikom mi je rekla da ide u tu jutarnju smjenu, a suprug joj se vraca u 6 ujutro tek i da ce mali ostati sam doma ta 2 sata :shock: Ja sam ju zamolila da mi jos jednom ponovi jer sam mislila da nisam dobro cula. Kad mi je ponovila to isto nisam mogla vjerovati. Pitala sam ju jel se ne boji ostavit ga samog i da ja svoje ne ostavljam same u njihovoj sobi iako je MM doma i spava nakon nocne smjene neg ih vodim u ducan pa kak nam bilo.
Rekla je da se navikla i da joj je bilo tesko samo prvi dan, da mu ostavi svjetlo u boravku za svaki slucaj ako ustane pa da se igra dok mu tata ne dođe![]()
Rekla sam joj da bi mu svasta moglo pasti na pamet, pa na 1000 nacina ju pokusala uvjeriti da to vise ne radi, rekla je da se nikad jos nije probudio :/
Cak sam joj ponudila da cemo ga mi pripaziti ako je problem da ga nema tko cuvati, pa nek spava s mojim klincima ali je to odbila. Eto neznam sto da radim, bilo mi je grozno tu noc jer sam znala da ce mali ostati sam i nisam mogla spavati, neznam sto da radim????