Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Nijemi vrisak...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Yana, nitko od MPO-ovaca te neće samoinicijativno poslat dr. Duiću, to nek' ti bude odmah jasno, većina nas kreće ponukana forumom. Tako da nije prof. X neka iznimka. Treba se za sebe borit, varirat doktore i terapije, čačkat malo sa strane ako npr. 3 godine nema pomaka kod sadašnjeg doka i ako par ima potrebu krenut dalje, to je moj stav. A to za čačkanje - to ćeš jedino naći na forumu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Možda ev. jedan MPO-ovac... A da vidiš kojih sam ja problema imala kod soc. gino kad sam zamolila uputnicu za Duića. Ali - imaš cilj pred očima, tvoje je pravo tražiti drugo mišljenje - i kreni, nema ti ko što prigovarat. I kad se tako postaviš, sasvim je druga priča. Samo to sve moraš sama izvritit u sebi i sigurna u svoj put krenit dalje. Based on a little help from your Roda friends, dodala bi ja, a i imaj i svoj kritični odmak, jer ako dr-ovi griješe, možeš mislit koliko mi tu griješimo . Ma, naći ćeš ti svoj put i neko usmjerenje, meni je Forum uvijek pomogao bar da vidim sa čim se imam snage "petljat", tako da ne sumnjam u tebe

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Yana, nijemo sam vrištala od subote, zbog minusa na testu. Željela sam da mogu otići nekamo, na nekakvu livadu kilometrima sigurna da nema nijednog ljudskog bića u blizini i da mogu plakati, plakati, jecati, vršitati, grcati, da pustim iz sebe sve što se taloži, gomila, iz mjeseca u mjesec. Svi ti mjeseci su me učinili ranjivom, i svih tih mjeseci uskraćujem sebi pravo na vrisak, jer "nije to najgore što se može dogoditi". Znam da nije, ali... umorna sam od razočaranja.

Danas ne vrištim nijemo. Uputnica je kraj mene, Klomifen je spreman, jučer sam zaključila jedan i zakoračila u novi ciklus. Ta svijest da poduzimam od danas opet nešto, da krećem ispočetka, da znam da ću imati šansu me je podiglo. Moramo imati plan... moramo uvijek imati plan, znati što ćemo dalje i da idemo dalje. I morat ću sama sebe na to podsjetiti za jedno četiri tjedna, kad ću čekati nalaz bete. Kakav god će biti, idem dalje...

Doktor X je dao što je mogao, dalje kreni s nekim drugim.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Od ti zelim slijedecu pozitivnu betu i radost koja se u tvom bicu skriva...
    Mene muci sto sam 'otkrila' da dr X i nije bas napravio ono sto je trebalo, odnosno koliko je mogao. Istina mi je draza pa makar i boli...a morala sam ju pronaci sama.
    E sad treba odkoracti od dr X a pitam se gdje dalje...za novi pocetak odlazim u Bec, slijedeci mjesec...i opet iznova cudim se toj snazi koja neda mira...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Yana prvotno napisa
    Od ti zelim slijedecu pozitivnu betu i radost koja se u tvom bicu skriva...
    Mene muci sto sam 'otkrila' da dr X i nije bas napravio ono sto je trebalo, odnosno koliko je mogao. Istina mi je draza pa makar i boli...a morala sam ju pronaci sama.
    E sad treba odkoracti od dr X a pitam se gdje dalje...za novi pocetak odlazim u Bec, slijedeci mjesec...i opet iznova cudim se toj snazi koja neda mira...
    To smo sve mi, i kad nijemo vrištimo jer nam se čini da nema dalje, i onda kad se podignemo i potražimo vrata na koja ćemo ipak krenuti.
    Ne znam koliko je još potisnutih krikova i ustajanja pred nama, voljela bih da nije ni jedan... Na trenutke mi se čini da nakon sljedećeg neću moći ustati, ali hoću.
    Jednoga dana gledat ćemo zaprepaštene nalaz koji do sada nismo dočekale. Hej, zamisli to... beta 136. Lupila sam broj. Na papiru tvoje ime. Isplati se čekati, hm? Pa makar još morale nijemo kriknuti deset puta.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moram vam i ja ispricati jednu pricu.Moja prijateljica je prije 10 god saznala da nema nikakve sanse da ostane trudna.Tad je imala 18 god, M. bi dobila rijetko kad, jajnici uopce nisu bili u funkciji.Tocan termin njene bolesti nisam upamtila..Naucila se zivjeti s tim, pomirila se nekako da nikada nece postati majka a virujte mi nije joj bilo lalo. Za svaku vezu koja je prelazila u nesto ozbiljnije bivala bi ostavljena nakon sto bi rekla da nece moci zatrudniti... tako da se zapravo nikad nije ni cuvala u odnosima..
    Nazvala me prije misec dana i znate sta--trudna je vec tri miseca--KAKO?
    To ne znaju ni doktori...Zelim vam reci s ovom pricom samo jedno--sve cemo mi biti mame kad tad..kad nase tilo bude spremno i kad ono kaze da je vrime za to... i tad cemo ta nasa cuda voljet do neba... i zato YANA DRZI SE, sva ta bol kroz koju prolazis biti ce nagradjena vidit ces.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lijepa prica...koja samo potvrdjuje da...
    "Sve pod suncem ima svoje mjesto i vrijeme"
    Pozdrav

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •