-
Drage moje...
Od srca Vam hvala na na divnim rijecima...
Nikad nisam mislila da bih se mogla osjecati toliko slomljenom i nemocnom kao sto se to osjecam zadnjih dana..ali stvari se dogadjaju s 'razlogom' pa tako i ovaj moj gubitak popracen silnom gorcinom.
Bila sam vec na tri operacije "uterusa bicornis", bolnica Mekur.
Isprva mi je receno da imam 'uterus septus' pa je to "operirano".
No kako se niti nakon 1.5 godine nakon operacije stanje nije 'popravilo' a niti sam svo to vrijeme dobila otpusno pismo, pocela sam "kopkati" po svom slucaju. Zatrazila sam neke daljnje pretage i ostala u shoku!
JA NIKAD NISAM NITI IMALA UTERUS SEPTUS!
Javljam se dr. koji je "operirao" moj "septum" i trazila objasnjenje.
Umjesto objasnjenja bila sam "dobro" izvrijedjana, ta sto guram nos
tamo gdje mu nije mjesto! Konacno nakon 1g. i 9 mjeseci dobivam otpusno pismo koje nije bas imalo veze sa mnom, izmedju ostalog pise da imam "uterus arcuatus" a odstranjenje septuma nigdje se ne spominje!
U cudu pitam svog profesora sto to znaci a on mirno kaze; "doslo je do pogreske, greske se dogadjaju, vi imate samo uterus bicornis.
Tako ja postajem zena sa "uterus bicornis, uterus septus i uterus arcuatus"...(?) Operirano mi je sto (?)...
Dizem ruke od svega i opet s ogromnom voljom i nadom nastavljam sa potpomognutom oplodnjom...
Zadnji IVF me blagoreceno dotukao, zar jos jedna u nizu "biokemijskih trudnoca"... zar se radi samo o (ne)sreci (?)
U jakim sam bolovima, temperatura 38.3, krvarenja jos nema.
Citam o LAD testu, zovem profesora i pitam nebih li trebala napraviti taj test, to mi se cini kao jedini moguci odgovor na moje "biokemijske trudnoce"... Profesor kaze niije potrebno, ja sam "zdrava"!
Ipak cu krenuti dalje i na svoju ruku obaviti i taj test o kojem neznam puno...a sto mi drugo preostaje...krecem u akciju vec sutra.
Ispricavam se sto sam opet razduzila svoju pricu, ali to mi daje toliko olaksanja...Oduvijek sam pomalo bila 'vuk samotnjak' i sama prozivljavala i svoje radosti i tuge. A sad sam tako sretna da sam da ste mi svojim postovima divnog razumijevanja pomogle skinuti okove samoce i neizmjerno me ohrabrile.
Silno vjerujem da cemo i Vi i ja jednog dana zauzeti tihi kutak u srcu svog djeteta.
Voli Vas Yana...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma