Imunoloske pretrage koje su mi "po rijecima" profesora X
radjene kad sam u par navrata lezala u bolnici merkur, navodno su ok(?)
No kako nalaze istih nikad nisam vidjela i a usput mi je i presucena operacija (ne)septuma, 'opasno' sam pocela sumnjati u svog 'sveznajuceg' profu, a tu su i jos neki drugi, smatram opravdani razlozi za sumnju...
Dr. Duic nepoznato mi je ime, citala sam na 'netu njegovu doktorsku disertaciju koja me 'natjerala' na razmisljanje pa odlucih ici jos i do njega.
Inace kod mene su jajovodi prohodni, ovalacije dobre, endometrij ok, ciklusi narihtani ko po svicarskom satu-30 dana, cervikalni brisevi ok, nikad STD, suprug ok.
Hormonalni status do sada ok, 2 manja b.o cvora na stitnjaci.
Od ostalih tegoba; tumor "enhondrom' lijeve nadkoljenice i to vucem vec 5. godinu, pod kontrolom je i ne raste, Bogu hvala, ali bilo je gadno.
U obitelji imamo nekoliko slucajeva poremecaja Mullerovih kanala, odnosno par 'uterusa bicornis', no jedina ja imam probleme s plodnoscu, pa stoga smatram da moj cudnovati uterus nije problem zaceca ves ipak nesto drugo (?) Obitelj mi je hvala Bogu zdrava i divna.
Iz Wunschbaby klinike poslali su mi mailom pretrage koje trebam obaviti, odmah proslijedjujem to profesoru X a on mi opet govori da to kod mene sve 'stima'! Trazim da mi da neki dokaz o tome, po njegovom su dokaz moje dobre ovulacije, uredni ciklusi, uvijek dobiveno 4-5 osmerostanicnih blastocista itd... a biokemijske trudnoce mi se dogadjaju 'eto zato jer nemam srece'! Inace moju blagu narav takav odgovor ispunjava bijesom! Pa mi nesto neda mira i mislim da ipak moram odkoracati od profesora X.
Bilo kakav vas savjet glede gore navedenog itekako je dobro dosao i od srca vam hvala.

Voli Vas Yana