Od prijatelice muz je pomorac. Nema ga najcesce 4 mjeseca a tu je uglavnom manje od 3 mjeseca. Ona se drzi jako dobro i stvarno je cijela pozitivna i vesela (inace je takva) i jako se dobro snalazi, osim sto ponekad ima neke znakove samohranih majki. Vec se navikla. Najteze joj je bilo kad je muz otisao 20 dana nakon poroda. Mala ga se bojala kad se vratio kad je imala 6 mjeseci, a nakon toga joj je mama stalno pokazivala sliku i more i govorila tata i nakon toga ga stalno s radoscu iscekuje da dodje. Sad ima 1,8 god.

Ronin, moji roditelji su morali vecinu vremena zivjeti odvojeno kad sam bila mala jer moja baka nije podnosila mog oca, a od podstanarskih stanova tada su se iznajmljivale samo vlazne, podrumske rupe pa moji nisu htjeli da tamo zivim. Tako da je moj otac zivio sam a ja s mamom i njenim roditeljima od kojih je dida bio super a baba skroz luda. Priznajem, da bih ja radije da sam ipak zivjela u tom podstanarskom jer mi je ovo bilo jako traumaticno. Drzim vam fige da sto prije budete skupa.