ikka, možeš slobodno svoj komentar makiti prenijeti na mene. Imam blizance i stvarno je kod mene ovakoNe smijem griješiti dušu, MM ponekad pomogne okupati ili nahraniti, ali to je sve jer ga zbilja nema po cijele dane doma. No ono što mene izrazito ljuti je to da je MM u ovih 2,5 godine svega dva puta preuzeo klince na nekoliko sati (jednom kad sam se skoro onesvijestila od umora - slučajno je bio doma, a drugi put kad sam zakurila 40 i povraćala cijeli dan - tad sam ga nazvala do ostavi posao i dođe).moj isto ne kuzi da nije on jedini koji radi ovdje
a ti jos imas dvoje djece. to mi je tako neposteno, oni dodu s tog svog posla i onda bi mir u kuci jer su, kao, umorni. a mi smo odmorne i svjeze, samo jos trebamo 30 sekundi za otic nekad na wc.
Želim ga na cijeli dan ostaviti samog sa djecom da napokon vidi zašto sam navečer umorna i ponekad želim samo ležati na kauču i buljiti u TV, ali nezgodno je što ima takav posao da ga netko može nazvati zbog nečeg važnog u vezi polsa, a budući da MM ima svoj obrt nije baš jednostavno otkantati poslovne klijente, mada se i to može samo se treba ŽELJETI.